Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vas ne zna skupo bi vas platio! Pricate o nekom suzivotu i dobrim odnosima, a svecem proglasavate popa Macu koji je i neduzan srpski narod ubijao. Licemjeri i dvolicnjaci jedni!
@All Apologies Kazu, Tito je kriv, sto su cetnici morali klati.
Vlaški pedofili!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hoćete u svojim programima da prisvajate komšijske teritorije i da vas oni vole. Reisu je dosta više vašeg licemjerstva.
S kim to vi imate dobre odnose da mi je znati.
Genocidna Tvorevina na izdanku dok uzdise zadnje uzdahe, Aleksandar Vucic vozi letece automobile.
Skup pedofilnih genocidaša.
Ćetnićka hajdućija
Pa kako ces imati Teroriste kao sto su Karadzic i Milosevic smatratate svetim
Znači Bože!
Pa vi izdrkani manijaci iz kuroslavne SPC ste obični zločinački majmuni i kuroslavna SPC je leglo zla...ko bi s takvim zločinačkim majmunima pravio bilo kakve, a kamoli dobre odnose.......
Mashalla bolje sto nemate...
Zašto je to tako? Zašto - SPC? Možete li da se prisjetite?
Ovo su definitivno predstavnici Sotone
bal vampira
kaze problemi srpskog naroda u srbiji i republici srpskoj?! pa te vodje prave probleme i srbima i svima ostalima, da mirno i dobro se zivi.
Da,bas je tocudno uzevsi u obzir da ste blagosiljali sve cetnicke pokolje nad muslimanima
Paganska crkva bolje reci sekta.Oni nisu nacisto je li Isus Bog,bozji sin ili bozji otac.Proglasavaju za svece ratne zlocince,zlikovce svake vrste.Pedofilija i homoseksualnost im zastitni znak.Propagiraju ratove,mrznu i zlo svake vrste
@kanarska ostrva Eh eh upravo si opisao rimokatolicku crkvu
Kada je trebalo biti moralna podrska koljacima, uvijek ste bili na prvim linijama, a sad se nesto kao cudite.