Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se u ovoj vijesti ne spomene koliko je tacno ljudi testirano u BiH?
zemlje koje su pomenute su visoko centralizirane imaju drzavne krizne stabove i epidemioloske sluzbe. bih s druge strane ima entitestke i kantonalne , nema centralno mjesto odgovorno za krizu s koronom pa i za testiranje.
evo konkretno pitanje. kada ce se testirati radnici u trznim centrima i velikim prodajnim lancima ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Za broj testiranja skidam kapu.
Ja Vucicu nista ne vjerujem. Ništa!
Uvijek su bili glupi i naivni
I ovo lazu, friziraju rezultate zbog panike koja je vec nastupila tamo i otkrivenih lazi sa brojem zarazenih i
testiraju mnogo vise u odnosu na nas, ali mnogo manje u odnosu na stvarne potrebe. u tutinu i np uopste nisu testirali ljude.
da, to sam i rekao i ne sporim to uopste. problem je sto se agresivno ne love i testiraju svi kontakti. u novom pazaru i tutinu ljude su testirali samo seroloski sto je van pameti u ovoj pandemiji.
Lajk tko je dosao da cita maloumne nacionalisticke komentare.
@tango, šaljem te kao izvidjača, pa ti njima nenu neninu. 😊
Koja dumina i laz
Brisi komentare, samo brisi, nemoze te podnet istinu, ✌️✌️🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🤣🤣,,
Zasto prenosite Vucicevu propagandu i u BiH
Mani ba propagandu
Lažu za broj inficiranih i mrtvih, zašto ne bi i za broj testiranih..
Zato i imaju apsolutno najveće brojeve zaraženih među nabrojanim državama. Što daje sljedeći zaključak: i kod nas ima mnogo više pozitivnih nego što brojevi kažu.
njihovi testovi su netacni.
"U prethodnih sedam dana u Srbiji je ukupno testirano 50.797 građana, Crna Gora uradila je 2.493 testa, Albanija 2.779, Slovenija 6.342, dok je Hrvatska testirala 7.363 ljudi." Opet najznacajnije informacije za nas u BIH - NEMA
Nasi ne testiraju da bi jadna raja placala po 200 maraka za test sama od sebe...