Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak je to pametan Nikolićuev potez, ma šta pričali. Bojkot ne donosi ništa.
KOSOVO JE SRPSKA ZEMLJA BILA I OSTALA. BOSNA JE ISTO TAKO SRPSKA ZEMLJA ! ZNATE ONU \"KAD UDARE S TREBEVICA VUCI KO SU SRBI UPAMTICE TURCI\" . SAA KOSOVA ZORA SVICEE, SVICEE SVICEE NOVI DAN. GRACANICA SVA U SJAJU DOCEKUJE DJURDJEVDAN. OJ KOSOVO KOSOVO ZEMLJO MOJA VOLJENA, ZEMLJO SLAVNIH VITEZOVA LAZARA I MILOSA !
ni u nas stanje nije bajno što je jee! RS traži pripajanje Srbiji a svi znamo da je to Bosanska zemlja,Hercegovina isto tako pripajanje HR ili osamostaljenje oni bi se čak i mogli osamostalit ali šta će bolan RS bankrotirali bi za tjedan dana!!!!!!!!!! SRBI dismr!
Zasto bi i bojkotovala? Srbija nece priznati nezavisnost Kosova i svi to znaju, neprisustvom na skupovima nista nece dobiti. Smatram da trebaju biti svugdje. Time se ne mijenja njihov stav prema Kosovu.
Naravno ,pomirite se sa sudbinom i čuvajte sto vam ostade od male Srbije.Pomirite se i vi bosanski vlasi sa sudbinom da niste ni Srbi a kamo li srbijanci
@laf, @sara---- \"kako je lepo biti glup...\"
Mi iz velike srbije do tokija priznajemo polako ali sigurno sve nase susedne drzave pocev od BiH, Kosova, Sandzaka, Vojvodine i drugih nasi susednih drzava.
Naša i jedna jedina,cjelovita,nedjeljiva i multietnička država: REPUBLIKA SRPSKA
Sledeca se odvaja Republika Srpska
ja sam cuo da albanci imaju novu pjesmu: kud god da krenem tebi se vracam ponovo, ko da mi uzme iz duse moje albansko kosovo ih kako su mocno udarale rakete nato saveza po beogradu, malu su srbiju gadjali imali su ntovci obzira trebali su nuklearke baciti. p.s. kosovo je uvijek bilo zasebno i albansko nikada nije bilo srpsko niti ce ikada vise biti ko se maca lati od maca gine srbi su kosovo kao i sandzak uzeli u balkanskim ratovima a kosovo su izgubili, sada e an red i sazdak da izgube.
koga \"BRE\" zaboli racku sta genocidasi srbofasisti hoce ili nece!?KOSOVO JE ALBANIJA!!!!!
Fašisti juče na stadionu Grbavica prekinuli utakmicu. KAZNA: 1.) 100 000 KM i 2.) 5 utakmica zabrane bez fašista(navijača)na svom stadionu.