Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Srbija a i Republika Srpska mnogo mnogo ozbiljnije i mnogo bolje rade posao od Federacije. Kod nas u Federaciji ne zna kud ko goni a sav teret su prebacili na zdravstvo. Stvarno sam razocaran u ljude koji su odgovorni za Federaciju.
Sta Srbija moze izvozi osim brasna I žitarica, koje su iz Vojvodine(koja je uzurpirana), a ne iz Srbije!
bravo za srbiju ..da nam dragi Bog pomogne svima
Ne volim Vučića, ali ovo mu je pametno!
Koji je meni ovaj Aco car, skoro pa ko Milorad hihi...
Vojska na ulicama , specijala , policijski sat , zbog 70 zarazenih jebenom koronom , ljudi pokupovali sve po prodavnicama a najbitniji je tariguz , da obrisu guzice kad su im mozgovi zapeceni , cisto sranje
Ja ne panicim zbog virusa vec zbog kontrole koju su uspostavili nad nama.
Kim Jong un vlada Srbijom.
Dobra stvar za nas, ako je ima, će biti što će strane zemlje, zaokupljene svojim problemima, pokazati sav svoj sebičluk i što će nas ostaviti na miru neko vreme. Tu će se pokazati da samo bliski (identični:) ) narodi mogu biti jedni drugima oslonac, mislim na Srbe i Bošnjake. I dobro je što ovi drugi neće ići u džamije i neće mariti za islam jedno vreme nego će samom gledati da li je nauka dobro dešifrlovala gene virusa i pronašla vakcinu.
Vucic pokusava da se opravdana za šprdnju sa virusom prije nekoliko dana! Sada kod je virus tu, kao on brine o svom narodu I penzionerima. Sta je covjek sve u stanju da napravi zbog potencijalnih glasova na izborima, citavu srbiju pretvorio u logor! Znamo da je glup kao konj, jedino ga vade ovi silni savjetnici I medijska podrška, kao I prezentovanje samog sebe sa “glumatanjem” kada daje izjave, ali ovaj potez je ispod svake granice razuma!
VUCIC I DODIK DOGOVORILI RAZMJENU RABLJENOG TARIGUZA, PREGOVORI ZAPELI OKO NAJVAŽNIJEG PITANJA? TKO VISE SERE MI SRBI ILI SRBI???
Druga smjena,treca smjena,pa prevoz pa kupovina i ostale potrebe...Virus je opasan samo od 20.h.do 05h.ujutru..Nista ni sa cim.
nesto pametno da urade
vucic pravi rialiti zadruga od citave srbije i naroda pa ga i nasi kopiraju hoce nas u zatvor dobrovoljni samo sto vucic placa a mi cemo nasim morat placat
Srbija sve vise lici na diktaturu
Sad će po noći migrante nam dopremati.
Porasla prodaja auta a u Srbiji komarci grizu, Vucic najavio pancir1 brotiv korona virusa, Srbija u rikverc jos 100 god.
Vucicu otkud komarac grize, Katže vucic opet ulazimo u rat nikad jaci(mali sloba)"prdzivio sam nato mogu i to" sad potpisem da me nato bombarduje godinu dana samo ne srbiijedan dan. Kim jonh un je kamilica, kraj ovoliko medija vi još uvjereni da vas nato bezveze bombardirao, spasili milijone zivota ali ne agresora na Srbiju, dali je rat bio u hr i bh ili Srbiji.?aloooooooo jeste toliko o granicei. Nemam rijeci