Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su ubili Đinđića jasno je bilo da Srbija nikad neće postati europska moderna demokratska država nego ostati zatucana diktatura.
Klix cenzura-administrator bdije nad komentarima kao da su u Sjevernoj Koreji. Bravo Kim Jong "portal"
Vidjeti cete vi srbi kad vam "clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda" ,stari bosnjak Sejdo Konj napise apelaciju!Dajte ga pozovite da se ne krace insan samo u trokutu Sa-Ze-Tz!
Kad vidim ko predvodi ovde demonstracije (Boško Obradović, Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Boris Tadić...) pitam se šta bi se to promijenilo smjenom vlasti i dolaskom ovih likova na vlast. Ništa, osim što bi još i napustili Briselske sporazume.
A što se tiče Kosova, nema šanse da Srbija dozvoli nacionalizaciju Trepče i prepuštanje tog kombinata Prištini. Podjela Kosova? Čisto sumnjam ali će Srbi na Kosovu sigurno dobiti neki oblik autonomije a i tu je i pitanje podjele imovine: pravno gledano, Srbija je vlasnik svih značajnijih preduzeća na Kosovu i teško će se ičega odreći.
Za Srbiju je sada najvažnije da sporazumom onemogući ujedinjenje Kosova i Albanije. I da investira u dijelove Kosova i Metohije gdje su Srbi većina kako bi se podigao standard tih ljudi i spriječilo iseljavanje Srba sa tih područja. I da ne pravi pizdarije u BiH i promijeni politiku prema Bosni i Bošnjacima.
Boško Obradović, koji je ekstremna desinica, negira genocid u Srebrenici, zalaze se za prikljucenje RS Srbiji, zalaze se za povratak obaveznog vojnickog roka i negira gradjanska prava gay osobama. Znaci losiji od Vucica.
Šta je onda Bosna
Ovo se desava kad za rat sudis ali ne osudis.
Dok god podrzavaju nakaradnu tvorevinu rs mogu da se kolju do sutra....da sve spale sto vrijedi u tom bg
Da ovaj i ovakav tekst napise novinar iz BiH...pa čovječe okrenu se oko sebe i vidi gdje ti živiš....u zadnji 5 god je u srbiju uloženo 100 puta više novaca nego u BiH...a ti pričaš o nekakvoj "krizi" u srbiji
Koja sramota od naroda ja bih se ubijo da sam srbin
@bond.james.33 Kaze se ubio, a ne ubiJo, :)
Ovo bi se moglo i ovako reci : BiH postaje drustvo tri lica, nacionalizam plamti, gradjani bez sloboda.
A ja glupog naslsova, sigurno od glupljrg kvazi kljix novinara. Kofol nama u BiH med i mlijeko
Naslov ovog teksta treba da glasi...protestima do stolica i vlasti. U prevedenom smislu...sjasi kurta da uzjasi murta.
U potpunosti na djelu naci-fašizam na način koji je žalio Slobo! Zapravo ako će se nešto poštenije - Mira Marković i njeni trabanti, skutonoše, Dačić, Vulin i naravno Vučić!
Prirodni nacionilista nebi dozvolio da njegova nacija radi za 200 evra niti bi joj rasprodavao resurse. Nacionalizam je potpuno prirodan sve dok nacionaliste ne glume marsistički i židoljubivi ološ. Onda nacionalizam postaje primitivizam, šovinizam i bolest. Pogled na prostor marksističke Jugoslavije govori da je bolest neizlječiva. Treba dodati i to da su pacijenti blagoslovljeni neznanjem od strane svojih vračeva.
konacno vŕijeme da se srbija pobrine za sebe a da Bosnu ostavi na miru.
ne postaje vec ostaje sve to jos od gazimestana!!!!