Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić proizvodi stalno vanredno stanje i drži narod u napetosti kao da se radi filmu ili predstavi. Bolesnik.
Vučko je ganster pravi od narko trgovine do trgovine oružjem.
Samo da objasni se nesto zdravim ljudima. Ne nasjedajte na sda spin. A to je da preko Rame i Arnela isaka ocrne čitavu novu vlast i trojku predstave kao nazadnu koaliciju, goru od sda.Trojka je morala progutati tu gorku pilulu, da bi se izbacila sda iz vlasti, trebali su im ruke,savez za ramom i arnelom isakom. To je gorka istina.Trojka radi izuzetan posao, i znaju da mogu opstati jedino ako rade bolje od sda. Ne nasjedajte na zelene,smrdljive laži sda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haha sad samo na 30 dana
Ma stalno proizvodi ove krize oko rata, jaca odbrambene kapacitete na teritoriji kosova, kao i rusija na teritoriji ukrajne. Majstor za pravljenje vjestacke krize u regionu
❇️Šta je sa "kišobranima i tronožcima"❓ Pitam za jarana , što je preživio opsadu Sarajeva!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ublehe.
Vučko psiho pravi.
Običan manipulator i velikosrbin. Kada dodje vrijeme neće vam ništa pomoći.
Nije tačno, Srbija ide u rat. Proverite opet vest. Hoće da realizuju Srpski svet: Srpsku Krajinu sa Istrom, oba BIH entiteta, Crnu Goru svakako, Kosovo i Albaniju zajedno i dolinu Vardara. Za sada. Jedino će biti teško Federaciju osvojiti jer su Bosnjaci i kad su goloruki mnogo za.ebani i sada su spremni, niko njih nece vise unistavati. Jel vam odgovara ova, aaaaa?
Hahahahahhaaaaa, najbolje ti je ovo s Istrom! A sjajno je i ovo sa za.ebanim Bošnjacima. :D
Bili ste cetvrta sila u evropi pa smo vas goloruki razgulili. Sad ti obustavljaj Nailovoj materi, imamo se mi cime braniti…
Zato što ste ih razgulili trazite sad osvetu i 3 poluvreme, ukidanje Dejtona i RS. Da, krnja JNA je bila jača od Britanske, Francuske, Italijanske, Nemačke, Indijske, Japanske i Koreanske vojske. Ma skoro kao USA, Ruska i Kineska. Daj nešto tačno reci, barem svoje ime i prezime ako ništa drugo.
Razgulili ih ko papir gu-zicu. Pardon, ne papir nego malo vode iz pivske flaše.
Šta mu vrijedi kad je gotov do jeseni. Počeo da se svađa sa novinarima svojih medija. Popustili živci. Prejak pritisak iznutra, prejak izvana. Ostao u vakuumu između Rusije i Amerike & Evrope.
ono procijenjuje, kako, cim molim te mi reci ? jbt Seselj debilu jedan, sviju si unesrecio na Balkanu ali sviju.
Čime je tebe unesrecio pa sad tako kukaš jadan po Kliksu? Znam samo da je izgradio puteva i fabrika koliko Bosna nece do 3421.g,, a plate koje su bile duplo manje nego u Bosni, sad su vece, a uskoro ce biti i duplo vece. Idi kukaj svojima, đavo te odneo 🤭
odbrana od cega ,,,,,,oko njega su sve Nato drzave,,,,,,,ili su pod Nato kisobranom
Priznaj mišu ameri ti zabranili izvoz !!! Neda eu da izvoziš preko trečih zemalja u rusiju propalu !!!!
uhvatili ih da prodaju rusiji, pa sad lafo zabrana izvoza. hahahaha
Picousti se strasno tripuje.
Šta ?Ukrajina prešla na Nato standard .Šteta
Od koga se branite? Kad vas je neko zadnji put napao? Ili opet obanujete javnost mozda je oruzje za napad?
MA KAKO JE SAMO SRBIJA PREKO NOĆI TOLIKO UGROŽENA i kakve su to sve prijetnje tolike da iznenada radi mobilizaciju rezervista i "jača odbrambene kapacitete" ?!?!
Samo Bakirova banda 30 god ne zaustavija pljačku države bar na 30 dana , Sda kartel vrijedno pljačka u ratu , koroni i svim dr kriznim situacijama