Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali što bliže Beogradu da je napravite.
Dati genocidnoj drzavi i pripadnicima genocidnog naroda nuklearnu tehnilogiju, onaj pariski bankar je poludio u lovu na posrbljene migrantske glasove i lovu!
Nuklearke kostaju u prosjeku od 6 do 12 milijardi a tek gorivne sipke, pa skladistenje pa nuklearni institut za kadrove - jedino ako ce gubican diplomirati nulearnu fiziku na institutu u jagodini.
goouser - Vinča ne radi od 2000 godine. To je sada samo golubarnik.
Te sipke ce Romi krasti i grijati kucu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smješni autoputevi, smješne brze pruge, smješna Air Serbija, smješan Beograd na vodi, smiješen izvoz softvera 4 milijarde evra, smešna nuklearka... Samo vi nastavite da cuclate nargile i da se smijete. Vidimo se za par godina.
Smješni autoputevi, smješne brze pruge, smješna Air Serbija, smješan Beograd na vodi, smiješen izvoz softvera 4 milijarde evra, smešna nuklearka... Samo vi nastavite da cuclate nargile i da se smijete. Vidimo se za par godina.
Nisam protivnik izgradnje nuklearke ali moraju se ispoštovati strogi kriterijumi.EU teži tome da se u potpunosti izbaci upotreba T.E. za proizvodnju el.energije i da se pređe na neke druge izvore energije što je i obaveza budućih članica.Izgradnja N.E.je skupa investicija ali time se rešava problem zagađenosti vazduha i snabdevanja korisnika el.energijom za jedan određeni period.
Znači, biće mrtvih kad Radojica popije i krene se igrati s postrojenjima.
Pametno.Trebamo i mi napraviti
Da bog da him eksplodira ta elektrana, pa neka idu svi u p.m.
Ako ljudi u Srbiji misle da ce imati neku korist, e pa neće jer uranijum koji ce nabavljati ce biti uvezen i samim tim dobiti ce skuplji krajnji rezultat. Sem ako nije nuklearna elektrana pokrice za nešto drugo.
To treba zajedno graditi.Termoelektrane nece jos dugo uz EU.
Kakvi komentari. Mržnja bošnjaka,muslimana u prvom planu i to na Bajram. Aferim što bi vi rekli..
https://www.klix.ba/vijesti/regija/britanski-telegraph-sprema-li-srbija-invaziju-na-kosovo/240410134/komentari
Nisu mogli fiata punta praviti a ne nuklearke haahahah
Ne brini ti ko će to praviti i gledaj u svoje dvorište, i nastavi se smijati... Bošnjaci godinama prave par kilometara auto puta...
Hebiga, jos jedan problem za sve nas na Balkanu.
ma opusteno rodjaci ko i sa srpskim mercedesom, obecanja obecanja sto si davala ...
Pa ovi nisu znali upravljat termoelektranom , ona im se zapalila, koja budala će dati ovim idiotima nuklearnu elektranu na upravljanje?
Srbija je Francuskoj dala sve, od koncesije za aerodrom, do izgradnje metroa, a sada i nuklearne elektrane. BiH se treba čuvati od Makrona, ko zna šta im je obećao zauzvrat.
Vučko će da usnama cijepa atome a ovi rođaci sa sela (iz dodiklanda) će isto da pomognu finansiranje čim budu mogli otvoriti račun u banci 😂😂😂