Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po prvi put moram reci, svaka cast Srbijo 👏🏻
Neka su i iz Ugande vakcine ali mora se priznati da se na Srbe pazi sa svih strana! Pizdousti, pa ova Muškulja, smijemo im se ali oni rade svoj posao! I svaka cast za to! A sta ovi nasi rade?? Cekaju donacije da ih preprodaju, na nasoj muci se bogate ! U najtezim trenucima oni gledaju kako ce da nas pokradu! Dabogda im za lijekova trebalo , pa i ovih kineskih!
@REALNISEKTOR Vala dosta su i koristili turske...treba malo promjenit
A što se odvoismo 91, sada bi napredovalo sa Srbima...a ne živjeli u kvazi državi. Hvala ti Alija na 100.000 žrtava, i hvala tvome sinu, najvećem neprijatelju poslijeratne BiH.
@gooUser1601106042 Onih 250000 bošnjaka u Raškoj oblasti žive normalno vekovima u Srbiji ne bune se. Svako je birao šta je hteo.
al' zato mi imamo bolje čevape........kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Preko 300 miliona €Srbuja sala za vakcine..BiH nemoze dobiti kredita toliko..30 000 ide za Republiku Srpsku izjavi dr.Mirsad Djerlek drzavni sekretar za zdravlje Srbije.
NIje "dobila", nego je kupila. Nije ovo donacija nego isporuka.
@fbUser1567738337 Ovo je vrednije od donacije. U vreme kada svetske sile mole i plaćaju suvo zlato za vakcinu a vakcine dodju u Srbiju a ne kod njih to je vrednije od donacije.
Kad svi oko nas budu vakcinisani, nama nece ni trebati vakcina, he he,
Nakon kineske vakcine Vu-čić
Fikret i Fadil na aparatima.
Klix, iskreno boli me tuki za Srbijom, mislim ne samo mene. BiH je nema i to nije problem Srbije nego nas u BiH.
A šta su naši hadalji nabavili.
Poligon za testiranje vakcina je u srbiji
Srbija je drzava, nije protektorat a ni nema SDA.
Po broju umrlih na milion stanovnika, BiH je osma na svijetu.
@Krkica možda jeste,ali zbog korone sigurno nije
Ako nedjeluju protiv mutacija onda ih nentreba ni koristiti. Zasad su najtraženije ove od Pfizera, jer on djeluju. U južnoj africi su obustavili vakcinisanje sa Zenecom. Ali ako je džabe, bolje išta nego ništa.
@Gelecek Kineska Sinofarm jedina stiti od svih mutacija. Zato je i najskuplja na trzistu. Oko 140$. A na crnom trzistu ide od 200$ do 500$. Srbja nije dobila donaciju nego je platila. Sad ti vidi kolikokosta milion ipo vakcina. Dobila je popust, ali opet je to brdo para.
Zahvalila se na DONACIJI???
BIH 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀 Smiješna država