Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugrožena vrsta sa tri prsta.
"ŠTA VAS BRIGA KAKO SAM NABAVIO JOŠ 50 KOMADA" Vučić: 14. mar 2020. · Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je broj respiratora od danas državna tajna. koliko je ovdje ko bio dobar? mozda bulevar zna
USNE VRELOG VUČKA
Pa naravno da je melodrama. To smo davno zakljucili gledajuci ga kako daje izjave kao nevina mlada prve bracne noci. Cak su mu se i srbijanski novinari (hrabriji) smijali u lice i uzivo na TV.
srbe na vrbe
BOSNA SERBIA znaci mjere za ove dvije drzave su top. cuo sam od fikinog druga da se prica da ce druge drzave poceti nase zabrane pratit. BIH 1,Maj znaci top policiski cas, SRB 1.Maj samo penz da mogu izaci. mi smo jos vec budale sto slusamo ove budale i glasamo za nji
Nacisticke novine nadle da pisu o Srbiji i krsenju ljuddkih prava.Bolje da pisu o zlocinima koja je njihova drzava pocinila u 2 svetskom ratu i zlatu i ostalim vrednostima sto su opljackali.
U Srbiji diktatura a opet imaju vise oboljelih i mrtvih nego 🇧🇦🇭🇷🇸🇮🇲🇰🇲🇪🇽🇰🇦🇱 zajedno
Svijet se zgrožavao nad nebeskim plemenom gidinama sa se sprda i zabavlja istim !😜😜😜😜
Svijet se zgrožavao nad nebeskim plemenom gidinama sa se sprda i zabavlja istim !😜😜😜😜
Ja mogu razumijeti Vucica, jer on jednostavno ne posjeduje kapacitet i ljude koji ce drzavu obezbjediti da ona opstane ako se sve mjere ugase. On nema ljudi kao sto je nas Fikret, nas gazija, merhametlija, humanitarac i uzdanica, da potegne svoje poslovne i prijateljske veze i da pomogne ljude.
Okupator sopstvene zemlje
covek je legitimno uveo vandredno stanje.novinarka je pustena sledeci dan i odgovarace za sirenje laznih informacija.ekonomija je krenula na bolje,najveci rast bdp u evropi 2019g i najmanji pad bdp u evropi 2021g po projekciji mmf.zdavstvu su u zadnjih 5 meseci povecane plate 25%.srb je veliko gradiliste.kakav god da je,vucic se bori za srb i nema alternativu i nece je imati sledecih 10g
Yebes nadrealiste i audiciju ...presice Vučica su zakon
Zoran Kesic njega odlicno predstavi.
ovako je isto new york times pisao o kini i restrikcijama u wuhanu, pa su se onda fatali za glavu kad je belaj dosao na njihova vrata i sad imaju zrtava vise od vijetnamskog rata. to je cinjenica koja ce uci u historiju. vucic je svasta nesto, ali vuciceve mjere su bile efikasne i sprijecile su katastrofu koja je bila vrlo realna, a indirektno pomogao je i nama jer da nije bilo njegovih restrikcija, ni nas stab ne bi imao sta da prepisuje.
Pogledaj mu samo face... psihički bolesnik
Prićekajte još malo.Izvesti će on vojsku i policiju na ulice sa dugim cijevima,pa će tek tada biti interesantno.Genocidaš je to okorjeli.
Istije ko Maskotija Vucko 84 i pijeva letim iz Sarajeva!!