Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA TI SI NULA KAO I SVI TVOJE KRVI JARANE MOJ SA DRUGE STRANE ..
daj i nama albancima vize evropa i videce oni sta je organizovani kriminal, srbi su nula prema nama
@halid znamo mi ko smo i sta smo, ne moras nam ti dijelit lekcije iz rashke ti oblasti ili sandzaka kako god hoces nazovi...kad ovi tvoji priznaju zlocin tad cemo svi mi priznati ko smo i sta smo i otic u crkve nije problem za to....ok?
Necudi me od vas iz Novog Pazara da se osjecate tako.
i dok se u srbiji podize optuznica protiv eleza dotle su u bih svi elezovi saradnici pusteni na slobodu. tuzilastvo bih je leglo organizovanog kriminala. o tome panjeta nista ne kaze.
ej braco,pa koji vam je?Pa zar mi nismo svi Srbi?Dokle cemo se pljuvati i ratovati?zar se niko od vas dosad nije upitao zasto svako od nas ima-ic na kraju prezimena,zasto turci u turskoj nemaju takva prezimena,zasto pricamo srpski,zasto fizicki ne licimo na turke?ja sam iz novog pazara i kod nas mnogo muslimana krisom odlazi u crkve,mnogo njih je vec krisom primio pravoslavlje,svi znamo ko smo i sta smo,to je jasno.Pogledajte film Noz i sve ce vam biti jasno.Vreme je da se vratimo svojim korenima i izmirimo.
de dijete ne budi glup....rano ti je jos o tom razmisljat,ccc
Znaci da je Bakir sa njim (Elezom) nekoliko puta obavio razgovor za 60minuta a sinoc opet sa nekim Golubovicem koji je blizak sa kriminalom. Kriminalcima nije vjerovati.
??? Šta znači ovaj \"komentar\"???
Sad mu je jaran Golubovic. Valjda trazi zastitu. Nezna da ce mu doci glave.
ma sta mu sudite. Dajte mu vizu za EU. 99% srba je ko ovaj manijak. A eto ih u evropu. Juhuu. Sad ce i evropa osjetiti malo srbe. Da im hoce sve pokrasti pa da se za glavu uhvate kome su dali vize. sami pali sami se udarili
Ode Bakirov jaran iza resetaka a nadam se da ce i on sa FTV