Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vole preko Drine da koknu svoje lidere od kraljeva do Djindjica, ko je sljedeci?
Pa gdje ces se smijat predsjedniku,nije ti ovo Demokratija.
ja kontam da ce vucic trazit azil ko onaj makedonac
Nepismeni klix novinaru, ako nekoga citiras, onda se ne mijenja sadrzaj tog citata. Vucic govori ekavicom, a mi dobro razumijemo i srpski, nema potrebe da se ista prevodi.
Snajperista dosho pod snajper, karma je chudo!
Kakva je to drzava, kakav je to narod, pa to nema na dunjaluku. Ministar im jedan Neso Slino, propao na nekoliko fakulteta, pa postao doktor nauka u Sava Centru, vjerovatno doktorirao sviranje qhurcu. Ovaj Mali isto falsifikovo doktorat. Onaj neki bivsi ministar im KERAMICAR. A i sad je vrhu vlasti. Cuo sam da im je jos jedan ministar, bivsi sofer.Ima i kod nas svasta, ali ovo nema na dunjaluku.
Ovako je i predsjednik stranke zdravog razuma Srećko Šojić sebi crtao mete ne bil privukao ljude, i uspio je .. Bravo Vučiću, pljuni Đilasa nek ispadne da je on kriv i izbori su tvoji. Mnogo pametan narod ovaj srpski , u šta sve ljudi vjeruju da te Bog dragi vidi ..
Vucic radi za Srbe sve sto Bakir nikada nije niti ce za Bosnjake. Grade se putevi, stranci ulazu milijarde investicija, kupuju se zlatne rezerve i najmodernije naoruzanje.
Koja je to bolesna budala, kao sto se sprdaju u Srbiju i uporedjuju Vucic & Sojic i ona ko meta na celu, e tako i Vucic, nema ga nigdje i nije u centru paznje, i nabovaj nacin nastoji da se o papku prica ..bolesnik... nadju levate u medijima, plate im da nesto objave da onda ovi napadaju fol...
Ova karikatura porucuje, da je poslije otkrivanja afere , o tome da Srbija tajno prodaje oruzje ISIL-u, Vucic, politicki mrtav.
Ne, oružje je prodato Amerikancima, koji su ga dalje dali Afganistancima i tek onda je završilo kod ISIL-a. Stvar nije u tome kome, nego kako i ko ga je prodao.
Next Vucic ...pokoj mu dusi...sta ces obicaji i tradicija...
Vucic je masno platio karikaturu