Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u Sloveniji vise izbjeglica nego Slovenaca
U prvom valu :D
Ne postoji država na svijetu koja bi dozvolila nekontrolirani ulazak stranih osoba. Svatko tko misli drugačije za mene je licemjer. Ne postoje nikakvi ekonomski razlozi za trajni ostanak. Od socijale se ne može živjeti, nezaposlenost je visoka. Potpuno drugačiji mentalitet i kultura, nepoznavanje jezika, izostanak matične zajednice, samo su neki od objektivnih razloga za odlazak u bogatije zemlje sa kolonizatorskom prošlošću čiji danak Hrvatska ne treba i neće plaćati.
Ode bagra u Europu jest tuđi kruh a pošteni Europljani, Srbi, Bošnjaci ne mogu ići raditi....jučer jednog Bošnjaka vratiše sa slovenske granice jer je bio nedavno u Njemačkoj i nije se 3 mjeseca zadržao izvan EU...jebem te Europo i tvoja ljudska prava
_"Kazao je da su izbjeglice u Hrvatsku dobrodošle, kroz Hrvatsku mogu proći i ići dalje, jer je njihovo odredište sjever Evrope." Sve je pomno isplanirano, čak i krajnja odredišta. Ništa se slučajno ne događa. Šta se iza svega krije?
@Dr.Vejsil Hetjimitj, blago tebi kad ti je sve ravno do mora! A znaš li kome je sve ravno do mora? E dr., džaba ta "titula". Nisi se sa njom ništa inteligentniji.
Ovo su sve Ameri i Englezi, i Cheney i Bush i Blair poceli i zakuhali tim ilegalnim, laznim ratovima za 'demokraciju' i masovno neko oruzje sto niko nije nasao, i onda i Obama u Libiji i Siriji, i naravno Americko podrzavanje i vojna protekcija i 'prijateljstvo' s Vehabijskom Saudijskom Arabijom zbog velikih naftnih i biznis i bankarskih interesa i petrodolara i dolara ko rezervnu svijetsku valutu. A ove jadne zemlje, ne samo direktno na bliskom istoku, nego i Evropske drzave ko Njemacka i Austrija i Skandinavija i Hrvatska i Srbija i Bosna jos malo koje nisu imale veze s Bushom i Irakom i tim ratovima sad ispastaju i nose sve troskove, i izbjeglice i ekonomski i drustveno. A Ameri naravno nece da primaju imigrante ove koje su oni napravili i unesrecili, posto 'mogu biti teroristi' a i dalje pametuju svima i kritikuju ostale, a oni ni krivi ni duzni. A da je pravde i karme Ameri bi trebali primiti sve ove izbjeglice, i Kurde i Kriscane i Muslimane iz Iraka i Sirije i Libije i sire.
Sve je ovo ok dok se u Njemačkoj ne pojavi neki Adolf pa će Turci i arapi da zavrse gore od zidova
Soon pjeva mali Ahmad Ibn Alin dalmatinskom obalom " Sve bi seke ljubile mornare"
Oboren rekord izbjeglice prepjesacile kroz cijelu Sloveniju za 45min
maratonci iz sirije
Nece bolan izbjeglice da ostaju u ovim shit-countries, nego idu u Njemacku i Skandinaviju, gdje se donekle i nazire bolja budnost.
Sada će Hrvatskoj biti puno lakše, kao Srbiji, samo propuštati izbjeglice, dati im hranu, vodu, medicinsku pomoć i doviđenja. Al i ovih dana se u Hrvatskoj moglo vidjeti koliko tu zapravo ima malo Sirijaca.
Pa naravno vec ih propustiti pa nek idu tamo gdje ih zovu. Dosad sam bio fan sestrice Njemačke a sad naguzim i Merkel i njenu politiku.
treba ić' za siriju... tamo samo žene ostale...:))))
Doc pametno ti to sirija HAREM DRZAVA
Igrali ste igre sa Rusijom preko Sirije , uzeli ste Grcima dusu preko banaka, Tursku ignoriete da primite u EU, pa sta ste drugo ocekivali ?
vracaj ovu gamad u pustinju odakle su i dosli..nepismena neobrazovana stoka ce sada praviti nemire po eu i traziti djamije da im prave...a kad trazis da ti crkvu naprave u islamskim zemljama hoce da te zakolju na licu mjesta..stoka primitivna..potrpajte ih u konc logore zna svabo kako se to radi
Glupane ti ljudi su do prije 5 godina imali bolje zivote i obrazovanij nego mi balkanci.
@ Pospits ko ti je to slago matereti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Te izbjeglice treba odma pustiti dalje za njemacku...jer tamo zelje otici