Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naucno je dokazano, da svaka zemlja koja nema Srba napreduje!
@TRUESLAVIC Malo drugačije rečeno, koju god zajednicu da su činili Srbi, ista je završila u krvi, raspadu, uzrocima svjetskih ratova, nešto tu jako smrdi..
Vidi kako @Sacir74, rime slaže,.......još samo da je pismen, gdje bi mu bio kraj !?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Slaba je bila izlaznost zbog onih ekstremistickih grupa koje su bile pretile ljudima koji su hteli da glasaju sto je stramota.
Po mome misljenju te bi izbore na Sevjeru Kosova trebalo ponistiti jer svi znaju da je tu bilo nepravilnosti od strane pojedinaca.
Upravo tu i lezi problem Kostunice.On istu pricu prica godinama,a vremena se menjaju
Razbijačima srpskih inteesa, njihov politički otac i inspirator Vojislav Koštunica je sujetan čovek
Elementi koji rade za albance i neznaju šta znači reč demokratija,zastrašuju glasače.
Ivanović je istakao da su do 10 sati Albanci izašli u četiri puta većem broju i da se nada da to neće značiti propast ovih izbora, jer bi moglo da znači propast "ako Albanci imaju većinu u Skupštini, a čine 10 posto stanovništva na sjeveru Kosova i Metohije". "Beograd će prihvatiti rezultate izbora kakvi god da su, ali mislim da će Albanci shvatiti da ne mogu imati većinu u sredinama gde imaju 10 posto stanovništva. Ako se kojim slučajem i dogodi ovakav, najlošiji scenario, mislim da bi izbori mogli biti ponovljeni, odnosno da imamo vanredne izbore", izjavio je Ivanović. Pa ovo je strasno. S ovom gamadi nikad nema naprijed, a ima ih nazalost u svim zemljama Balkana. Zato je Balkan samo prkno Europe i svijeta.
svrbi su gamad zesca a sto jos smrde auu katastrofa
...objektivno gledano, srbija se riješila tereta...gubitak teritorija, ali i gubitak stalnog izvora nestabilnosti...mogu da se zabave ekonomijom, a ne da pmpaju novce u kosovo k'o što je činila čitava bivša sfrj...inae bi kosovski albanci dočekali 80-e na nivou enver hodžine albanije...
objektivno gledano nemas ti pojma o zivotu....pusi kurac komunjaro
...vidim, "intelektualac" si :))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zaokružena je koherentnost teritorija i sjeverno od Ibra, tako da se Republika Kosovo afirmisala kao jedna mlada država. Dovoljno je pročitati naslove srpskih portala, jedan od njih glasi: "KATASTROFA: Pakleni plan Marka Jakšića i Tačija uspeo!"
hahahhhaha citas Kurir, ja iz Srbije sam morao da ukljucim pretrazivac da vivdim gde si to procitao, normalni Srbi citaju B92 eventualno Blic ali ne za politicke teme, ako hoces da vidis realne stavove to ti je B92, naravno tamo nema psovanja, vredjanja u komentarima jer su takvi blokirani...... Ovo su izjave izvucene iz konteksta, Albanaca je na severu Kosova 10% a vec ih je 70% glasalo, tacnije 360, a Srba je glasalo oko 2% ili 550, znaci realno je da u sve 4 opstine na severu srbi imaju svoju vlast, uz ogromnu izlaznost u juznom delu gde zivi duplo vise Srba nego na severu uz ogroman odziv Goranaca, buduca zajednica srpskih opstina imace 10 opstina u svom sastavu, ili oko 30% teritorije....ja to licitiranjem brojkama ne volim i procentima, ali to je istina.....i istina je da ce sutra biti novi dan, a za jednog obicnog coveka nista se nece promeniti apsolutno.....jedino je sigurno, buduci premijer Kosova, naravno bice Albanac, ali bice onaj sa kime Srbi naprave koaliciju
@acalibero Obzirom da "Kuriri" predstavlja portal prije svega u funkciji četništva i blaćenju svega što nosi prisvojni pridjev "bosanski/bošnjački", kada oni sroče naslove kao naprijed, onda je očito da je alarmantno stanje u Republici Kosovo po pitanju srpskog življa, koji gaje nastojanja da opštine sjeverno od Ibra pripoje matici Srbiji, kao i pretenzija na dio suverene teritorije Republike Kosovo..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa sta je bilo brotooo??
Kosovo je sjebalo Srbiju....Albanci znaju šta rade...
...toliko su ih s***, da sve redom arapi ulažu u srbiju :)
kakve veze imaju arapi???ja mislim na teritorij...isto tako ce ih sjebati madjari sa vovodinom gdje 80% stanovnistva ima madjarski pasos
PRIKAŽI ODGOVORE (3)