Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
''Tako rado se sjećam'' onih slika iz 1994 g kada pojedinci sa kožnim akten tašnama punim arapske gotovine kreću ko biva u nabavku MTS ( oružja, municije,opreme) i vračaju se nezadovoljni jer su ''cijene bile jako visoke'' tako da su nabavili malo oružja''. Neke od njih viđam ali samo kada se govori ': o uspješnim poslovnim ljudima koji su krenuli ni iz čega, sa nule,sve stvorili vlastitim rukama i znanjem''.
@Hamoponovouredu ... ovo je bilo prije dva mjeseca, a piloti su dobili otkaz. sad su na vojnom sudu.
Bulevar, NATO pilot jednom rece, nikoga mi nije milo ubti osim Srpskog vojnika, njega treba, uvijek bi ponosno samo Srbina dovrsio da ne zivi. U prijevodu: Ne velica se sta je Srpska vojska radila, zvuci ne prirodno :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je ko u onom filmu.. sa Nicolas Cage-om.. kako se zvao?
Gospodar rata ja mislim 😎
Sigurno izolovani slučaj. Si-gur-no!
EUropske vrijednosti.
@BuluvarGotivice Ti si covjece glup ako vjerujes u to sto si napisao.Najjaci u BiH jesu Bosnjaci jer imaju 6 fabrika municije i 4 baze na raspolaganju i usput NATO podršku. Tenkovi smješteni u Bihaću i Sarajevu a nekih 22 helikoptera se koriste između svatri naroda. Pa jos 18%.Ja ne znam kako mozete vjerovati u 18% kad je armija BiH na kraju rata kontrolisala oko 36% a dejtonski unistili Herceg Bosnu.
Tamo stalno neki skandali.
Krsticevic-najbolji pitmac jna u nisu, zapovjednik legendarne 4 gardijske, clan "hall of fame" -kuce slavnih ,najbolje americke vojne skole koju je zavrsio s izvrsnim ocjenama!Istu skolu su zavrsili generali Montgommery i Patton!Uz sve to magistar elektrotehnike i racunarstva!
@stern je li to onaj što baca makete borbenih aviona u parlamentu i što ne zna već četiri godine nabaviti borbene avione za HV iako ima odobrena sredstva. Jako sposoban.
Ma samo je Bosna izvor nestabilnosti, u RH vladaju zakon i red i evropske vrijednosti
@kemo1ba neki su mislili da je hrvatska daleko ispred nas u svemu,jeste u jednome a to je kriminal,kakva je kod nas situacija mi smo male mace prema njima
ovo je bilo prije dva mjeseca, a piloti su dobili otkaz. sad su na vojnom sudu.
uvjek nekakav skandal sa njima. a da su to bili Bošnjaci nebi se moglo ostat od provociranja. Fala bogu pa smo Baška narod.
@KupujemJabuke Moguce jer su tri profesionalna pilota u hrvatskoj hrvati islamske vjere, moguce i bosnjaci!"
BiH tempirana bomba, a Hrvatska švercuje oružje. Ne laje kuja sela radi, nego sebe radi - vazda bilo i ostalo.
Nositelji
Šverc oružjem je uvijek pod patronatom ili uz saradnju sa ljudima iz vojnih struktura. U BiH još nije dato na uvid javnosti šta se dešavalo sa ''otpisanim, neperspektivnim oružjem'' koje je prodato đuture ( viđeno/prodati) nekim privatnim firmama iz Hrvatske. Odgovorni ljudi iz Ministarstva obrane BiH još uvijek nisu osuđeni!!!
Ma nemoguce da u jednoj uljudbenoj krscanskoj clanici EU piloti svercaju oruzje.Zeljko Komsic odmah da uputi svoju zabrinutost zbog mogucih teroristickih aktivnosti u susjednoj drzavi!
HVALA TI BOZE STO SAM BOSNJAK!
Ja ni od kog ne trazim da napusti klix, kad preuzmem sve medije u BiH cijeli svijet ce dolaziti da komentarise na ovom portalu.Hvala,hvala!