Komentari (494)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHA, SVBIJA, VUSIJA, NE TVEBA NAM UNIJA !!!
POTURICE pravac IDIL
@jadnibosnjopoturica. Nema goreg vlaha od posrvljenog vlaha!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nas i rusa 300 miliona, a bez rusa pola kamiona...jos malo pa ce velika srbija bit ko ustipak
a poturica?
Demokratija u pokušaju....čisti dokaz da demokratija kao uređenje države nije za svakoga. Tamo nikad nije ni prestalo Robovlasničko društveno uređenje, što po definiciji predstavlja države orijentisane na rat i osvajanje
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Cuj opozicija a premijer,kandidat za predsjednika,15 godina bio u istoj partiji toj.Okrene covjek pricu ko Dodik,pohapsi te idiote i onda se prikaze kao veci patriota od njih,jos im spomenike krenu dizati..narod glup ko urac,nista ne konta..
Srpski carobni napici! Navalite EU poslanici. Za svakoga po nesto.
Bruka, civilizovano ponasanje seljadije, 0 bodova...e sa rusima cete uspjeti u pm
Najžešći lobista za albansku paradržavu na Kosovu i čudi se što joj dobacuju
@fantom slobode Rat je ralnija opcija od priznanja terorističke paradržave pod NATO okupacijom
VI SRBI STE ZA AFRIKE
Jadno, bijedno, nekulturno... 😑
providno, ovo je dogovor Vucica i Seselja, cilj je izvuci sto vise para od EU i ubrzati proces pridruzenja
To Seselju legendo....Trebali ste samo izabrati neki slogan gdje nema slova r.
Seselj je hodajuci meme. On je utjelovljenje one stranice 'prosjecni srbenda'.
@emirates. Seselj nije prosjecni svbin, on je najobrazovaniji intelekt kod njih!
Srbi imaju 50% Turskih gena FacebookTwitterGoogle+Share Navedeni rezultati genetickih istrazivanja,u kojima se navodi podatak o 50% turskih gena kod Srba u Srbiji, je prenijela Slobodna Dalmacija, su originalno objavljeni u casopisu “Science” 2000 godine,pod naslovom “The Genetic Legacy of Paleolithic Homo sapiens sapiens in Extant Europeans: A Y Chromosome Perspective “,gdje su predstavljeni rezultati genetskih istrazivanja
A to uopšte nisu nikakvi rezultati. Provoreno. Idi na eupediu pa pogledaj prave rezultate.
Ovi svbi su stvarno za ispitivanja
Stoka.....................
Genocidni temelji u kulturi Srbije Kažu da je ona stara “Zreo za sekirče” ostala kao podsetnik na davna vremena kad su Srbi upražnjavali jedan krajnje morbidan običaj pod nazivom – lapot. Po njemu su, naime, deca kamenovanjem ili sekirom ubijala svoje roditelje čim napune 60 godina, jer više nisu bili u stanju da privređuju!
Lapot je korišten u dinarskim krajevima, danas se njihovi potpmci izjašnjavaju kao Crnogorci
Djikanizam na djelu
Temelji nebeskog naroda Snohačenje je seksualni odnos između svekra i snaje, koji se javljao zbog seksualne nezrelosti ili odsutnosti sina, i to je trajalo sve do njegovog punoletstva.Snohačenje niko nije smatrao grehom, pa čak ni mladi muškarci čije su žene spavale s njihovim očevima, jer su i oni ponavljali ovaj običaj kada su odrasli.
Ajd da ne palamudiš... neke običaje, koje su nam danas van pameti, pronaći ćeš u svim kulturama i religijama, pa i u tvojoj...jel tako "punoletni"?