Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro nam dosao brate i prijatelju Слава России, Слава Сербии !!
slava svim uspjesnim investicijama iz rusije i velikodusnoj pomoci srbiji i rs koju su pruzili da srpski narod ne ide po bjelom svjetu trazit hjleba.
@Federalac2000a @dubrava1929 men se cini da su turci na reanimaciji
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ja to vidim kao metlu za fašiste sa Balkana .. oni sigurno neće podržati četalja za precjednika, a ustaše će same sebe isključiti kad se izgubi ravnoteža retardacije
depresivno bolesna interpretacija istine .. neka, za sve nas postoji po jedna raka i lopata, proće i ovo vrijeme
Da hoce ako Bog da avion mu se srusiti... ionako nula od covjeka da prije vremena ide za pakao
Sad ce nacjonalisti na noge i kojekakve dobrodoslice za Ruse koji su dosli da insalisu jos jednu poltronsku drzavu u nihovom interesu. Zalosno je sto se nase komsije uzdaju u velike misleci da su ti dosli da im pomognu. To vazi i za sve ostale ex yu flidzan drzave . U vecoj igri Srbija je samo zrtvena karta. podsjecam, Vladimir Putin u intervju za CNN " Ja sam kao prvo precjednik Rusije i moj primarni interes je borba za interese Rusije i ruskog naroda".
@tresiglavic1 Vjekovima?! turci su sami se povukli sa balkana jer je imperija oslabila i nije bilo nikakvih slavnih "ofanziva". Bosanci su sami dasli svoj udio u tome i dizali bune protiv osvajaca turaka.Turci nisu pobili ni blizu Bosanaca i Hercegovaca koliko jedinice iz Srbije. Sreca vasa pa ne djelite granicu sa rusijom , pa bi vidjeli kolko ste braca. A i jednom kad su vam doslu da vam "pomognu" u BG 45te, pitaj srpkinje kakvi su braca rusi.
naravno, eto darusi nisu htjeli osloboditi srbiju, osmanlije nebi pale :) evo malo srpske stampe :http://www.telegraf.rs/vesti/1355269-sakrij-cerku-od-ruskog-vojnika-brutalna-istina-o-oslobodjenju-beograda-i-srbije-1944-foto A nekada i jablizi narod rusima tj isti narod koji sebe naziva Ukraincima (u svakom segmentu pa istorijski 1000 puta blizi rusima nego srbija) danas osjeca pravu rusku ljubav. Dabogda vam dosli u Srbiju, sretno.
Prevod teksta za Srbe, bracu muslimane koji nisu postali Hrvati preko noci i sve ostale koji muku muce sa ovim pederskim hrvatskim izmotavanjem. dvodnevni posjet - dvodnevna posjeta šefom diplomacije - sefom diplomatije u srbijanskoj prijestolnici - u srpskoj prijestonici tiskovnu konferenciju - konferenciju za stampu u priopćenju - u saopstenju u ožujku - u martu tijekom posjeta - tokom posjete
@Hercegovacc92 Meni je smijesno kad citam te gluposti, ali ne mogu da slusam njihove novinare i TV voditelje jer su toliko neprirodni i usiljeni da je meni neprijatno, a malo mi se i gade. I obavezno su podmukli i cinicni. A najzalosnije je kad na tom "hrvatskom" pricaju Bosanci. To su tuzni prizori.
Haha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lavrov u BG a Vucic u Brisel pa potom mmf-u u Pariz.Valja za 800.000 uhljeba(bez penzionera)plate obezbjedit'
Ponijece Sergej sergiju, tj. pun kufer naputaka i direktiva od cara Putina!