Sad ce nacjonalisti na noge i kojekakve dobrodoslice za Ruse koji su dosli da insalisu jos jednu poltronsku drzavu u nihovom interesu. Zalosno je sto se nase komsije uzdaju u velike misleci da su ti dosli da im pomognu. To vazi i za sve ostale ex yu flidzan drzave . U vecoj igri Srbija je samo zrtvena karta. podsjecam, Vladimir Putin u intervju za CNN " Ja sam kao prvo precjednik Rusije i moj primarni interes je borba za interese Rusije i ruskog naroda".
@tresiglavic1 Vjekovima?! turci su sami se povukli sa balkana jer je imperija oslabila i nije bilo nikakvih slavnih "ofanziva". Bosanci su sami dasli svoj udio u tome i dizali bune protiv osvajaca turaka.Turci nisu pobili ni blizu Bosanaca i Hercegovaca koliko jedinice iz Srbije. Sreca vasa pa ne djelite granicu sa rusijom , pa bi vidjeli kolko ste braca. A i jednom kad su vam doslu da vam "pomognu" u BG 45te, pitaj srpkinje kakvi su braca rusi.
naravno, eto darusi nisu htjeli osloboditi srbiju, osmanlije nebi pale :) evo malo srpske stampe :http://www.telegraf.rs/vesti/1355269-sakrij-cerku-od-ruskog-vojnika-brutalna-istina-o-oslobodjenju-beograda-i-srbije-1944-foto A nekada i jablizi narod rusima tj isti narod koji sebe naziva Ukraincima (u svakom segmentu pa istorijski 1000 puta blizi rusima nego srbija) danas osjeca pravu rusku ljubav. Dabogda vam dosli u Srbiju, sretno.
Prikaži sve komentare (85)