Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su Evropljani, oni se brinu za Srpske opcine gdje svega ukupno nema 25 000 tamo gdje je 2 miliona albanaca. A zasto nemoze zajednica opcina Bosnjakanu Sandzaku gdje zivi 250 000 Bosnjaka?!
Banja Luka kako ne zivi Uzmi citav sandza pa pogledaj koliko ima
Oa imaju sandzak koji je vise bosanski nego bosna
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Francuska neka oformi zajednicu Marokanskih opstina, Njemačka, zajednicu Balkanskih opstina, a Italija zajednicu Albanskih i Slovenskih opstina.
Ne znam ko ste vi da odredjujete sta Srbija treba. Treba vama neko da objasni gde vam je mesto, majmuni degenericni!
Ako se moze tako dijeliti tudza Drzava zasto onda Francuzi i Nijemci ne oforme zajednice mulimanskih opstina ako se zna da u tim Drzavama zive milioni muslimana
Kosovo nece nikad osnovat ZSO jer to je prodaja dijela suvereniteta Srbiji dok sa druge stran tesko da ce Srbija cak i tada priznati Kosovo jer na tom pitanju citava jedna politicka bulumenta postoji i profitira evo decenijama
Ne bi ja ovo dopustio ni po koju cijenu. Vidite šta se dešava u BiH zbog tih i sličnih zajednica.
Hahahaha… uvališe im ga do balčeka!
Kurti brate, ne daj i bori se svim silama!
Srbija nece priznati nelegalnu nacisticko- cionisticku tvorevinu na svojoj teritoriji. Srbija nece aminovati drzavu nastalu na cionistickoj agresiji i terorizmu protiv drzave Srbije i teroru protiv srpskog naroda. Garantujem vam zivotom da niko u Srbiji nece smeti da pristane na Kosovo u UN.
Nek je Kurti dozvoli al pod imenom "Kosovska Manjinska Zajednica" ili nikako, a svako drugo ime sa "srpska,srpsko,srpski,srbijamski itd"je samo zapisavanje i obeljizavanje teritorije ,koju bi sljedece generacije imale zadatak da pripoje srbiji.Ne nasjedajte kao stu su samo Bosanci nasjeli....a ne Slo,Hr,CG,Makedonija,pa sad problema ima koliko hoces za buducnost...
vučić bi ih priznao za 24 sata,ali neće oni njih,tj. taj nekakav entitet ili kanton zso
Ako stvorite zso onda ste ebani 100 posto. Ne dajte se kosovari. Vidite sta se desava u bih
Koji Kosovari, sta je to? Ko ste vi da ovde izmisljate narode koji ne postoje? Oni se zovu Albanci, a ebani su kako god ojrenes, jer su za bilo sta konstruktivno nesposobni, sposobni su samo za zlocine!
Ista matrica ista propast. Ne prihvatati rjesenja na tudjim interesima.
Ako to Kosovari dozvole, bolje im je da se vrate u sastav Srbije imace manje problema.
Ako to Kosovari dozvole, bolje im je da se vrate u sastav Srbije imace manje problema.
Koji su ovo paraziti. Trose javno novac...
nedaj Kurti nista , neces imat nikad mira u kuci