Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda je i šetao,videćeš kad ispriča da je kao dr. Dabić učestvovao na nekom simpozijumu u Sarajevu i pio kahvu na Baščaršiji. Ma Rašo je car!!
Ja mu uopste ne bih sudio...pustio bih ga da slobodno proseta ulicama Sarajeva...pa sta bude.:))))
Rusi bi mogli zatraziti....svasta ali realnost je da su AMERI sve blizi moskvi...samo nek traze.
Dalia Dr Radovan je PRVO heroj u Banja Luci i svim gradovima selima RSrpske a tek onda u CG Srbiji pa i u Rusiji najvecoj zemlji sveta i heroj isto-tako u mnogim islamskim zemljama koje su okupirane ili pod pretnjom vasih sponzora Amerike. Da ste vi POturice barem pravi islamisti poput Iranaca,Iracana Libijaca ....ajd nekako ali vi ste samo jedni mali zeleni misevi smrdljivi koji trazite zlo a kada vas se lupi po glavuzdi (zasluzeno)onda samo godianma kukate ko misevi.. Plizzzzz helpppp bazzzniaaa heheheeeeeeeeee
SARAJEVO-X ce uskoro postati uticajan kao SVET ili EXPRESS. Svakog dana sve vise medijskog smeca prenosi i proizvodi. Lici na sunovrat, ali jos su uvijek bolji od drugih, ali ako ovako nastave ... Pomazu Karadzicu i njegovim saradnicima da produciraju dovoljnu kolicinu lazi i dodatno zamute ionako mutne balkanske vode. Zasto SARAJEVO-X ne prenosi informacije relevenatnih medijskih kuca, umjesto tabloida? Pozutjeli SARAJEVO-X postaje polako ali sigurno naporan za citanje.
heeeee, svašta se i izmišlja Bože Bože. Kako je tim ljudima samo dosadno!!!!! Seronje, nek mu sudi Bog, ovozemaljske pravde nema.
\"Zrtveno jagnje\"nazivaju nkog ko je hiljadama ljudi pobio!Ovo samo idioti mogu izjaviti.Sudjenje dusmanu moze biti samo u Haggu i Sarajevu,a nikako u Beogradu gdije ganazivaju herojem.
Nevjerovatno da prenosite to fasisticko smece od novina
ko cita taj smrdljivi kurir da mi je samo znati i prenosi ove budalestine i fasiste ccc