Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste skontali raja da su svi predsjexnici i premijeri u Albanini Toske sa juga,a jedino Sali Berisa Gega kao ovi nasi Albanci Kosovari koji su mnogo zaostaliji od Toski..
Moze li mi neko objasnit kako idiot sa zavrsenom Siptarskom Likovnom Akademijom moze postat premijer.
Isto kao i Elmedin Konaković, svršeni difovac
Dobra mu majica...
Edi yebi Him mater turkosrBsku..
Prvo sam kontao da je Rama neka budala, kada sam gledao interviju vidim da je lik intelegentan ali malo ekscentrik i definitivno je pozitivan lik.
Intervju, inteligentan.
Rama se samo cini provincijalistom na prvi pogled. U biti je progresivan, pametan, svjetski covjek koji je zaradio svoje glasove i reputaciju radom u poziciji gradonacelnika Tirane. Kako se nosi i oblaci u isto vijeme pokazuje da nema kompleksa a i ukazuje nam da mozda ne treba na sve reagovati samo prvim pogledom.
Ostat će samo Beogradski pašaluk a ni to nije zagarantovano!!! Kosovo je već odvojeno, sljedeća je genocidna tvorevina RS, zatim Sandžak pripojiti Bosni a možda će se i Vojvodina otcjepiti :)) -> Mala Srbija :))
Joj jarane šuti, nama će se arapi odvojiti koliko ih je i koliko su zemlje i prostora kupili.
Rama: Nova vlada Kosova će biti manja, promijenit će se i način upravljanja?????????????? Frajer je premijer Albanije..... :-)