Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
commi, pusti malo vodu
commi, moje postovanje! uzivao sam
http://okruglisto.com/index.php?topic=4503.0 ZA ONE KOJI SU RADUJU DA SU IM UKINUTE VIZE I DA CE SE MOCI SETKATI TEK TAKO!
@commi ja eto treba mi reci jedan sugosloven sta sam :))))) jeb.o ti mater svoju sugoslovensku usta
Molim nekoga ko mi moze konkretno reci dali to znaci da JEDNOSTAVNO UZMEM PASOS I MOGU ICI U BULO KOJU ZEMLJU EU ili mi je potrebno garantno pismo ako idem nekome u posetu ili hotel ako idem na letovanje ili tome slicno unapred hvala!!!
A ti se Muzafere kupaj
Kaće više ove vijesti najnovije iz Mostara, što ih zaobilazite ko mačak oko vrele hape.
braca srbi bi da putujuuuuuu mogu mislit svi nacugani u avionuuuuu krenuse za EUuuuu, hehehehe...
nisi razumio commi-a, on ismijava evropsku kulturu :D ja bogalja, mrs u bugarsku onda j3bo te komunizam kompletan u oko :D
Čekaj, Istanbul 97 eura? Jel to znači da im je i Turska ukinula vize iako ona nije u Schengenu?
@commi jasta je eto bas su srbi poznati kao kulturna nacija koja obozava obilaziti svjetske znamenitosti. Vlahoslavi sa srecom vam u shani, mojne zaboraviti da pozovete seke i mame cuo sam da su na cijeni njihove oralne usluge.
KO OSTANE ZADNJI NEKA UGASI SVIJETLO!!!!!!!!!!!!!!!!
a Pipo, sto si ti tako nervozan? POZDRAV
Sta nas briga gdje putuju genocidasi? Sto niko ne objavi da se za 18,45 KM moze kupit povratna karta za autobus Centrotransa na relaciji Sarajevo - Gluha Bukovica
Ovako cemo i mi moci letit iz Sarajeva za Islamabad, Kandahar, Kabul, Teheran, Pristinu, Bagdad i Tiranu i druge muslimanske zemlje. BIH4EVER!