Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod nacionalisti vecinom. Ocigledno,
Nacionalizam je ok, problem leži u šovinizmu, komunizamu, kapitalizmu, nacizmu, fašizmu, neoliberalizmu.
Nacionalizam nije nikako dobar. Maksimalno se može biti patriota. Pobjedu HDZa samo očekivo. Hrvatska jednostavno nema nikakvu opoziciju, nemaju drugih ideja osim nacionalizma. SDP je pokušo još desnije da prestigne HDZa, s dodatkom rusofilije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zlo svugdje pobjedjuje 😢
Samo kod nas pobjeđuje dobro - Konaković, Nikšić i Forto :)
Nisu bosanci nego amerika i engleska bosanci su birali sda
Da mi je neko reko da cu navijat za Hdz, a protiv Sdp ne bih mu vjerovao.
meni smjesni ovi iz sda nesto ko oni navijaju za hdz jer su nacionalisticke stranke a to su sve europske hriscanske stranke umjerena desnica a ovi ovdje su islamisti koji hoce islamsku vlast. jedno i drugo ko nebo i zemlja.
Ukopaće vas draganovi fašisti, 🤣
Zašto uopšte pratite HR izbore ovako ažurno i detaljno?
Znaci hdz ce ponovo pobijediti, sto znaci pljacka i korupcija...i.nazalost odlazak mladih unsvijet. Nadam se da su hercegovci zadiviljni rezultatom i sendvicima koje u dobili u autobusima, dok su putovali ma glasacka mjesta 😂😂😂😂😂
Realno, kao Bosanac samo mi je vazno da miladinovic zorule ne pobjedi! Onsa smo ga mi Bosancipopusili. Zato biram manje zlo i Plenkija!
Dzaba bosnjo sebe ubjedjuje i laze pored oba zdrava oka...vecina hrvata su uzpovci a srba genocidasi
Ovako će SDA da pomete trojkaše i još gore.✅
možeš nastaviti da sanjaš
Trojanere će samo još ubjeđeni trojaneri birati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
N.V veze o životu nemaš😂😂😂🕘😂
mozemo je najbolja
fasisti u komsiluku
Ante Prkačin i ultradesni Domovinski pokret 14 mandata, sunce ti ...
Bravo! Zad sa Srbima da konačno ukliještimo islamiste...
ti si budala
Pa sta se ceka? Tolike godine radite na tome pa niste uspjeli. Niste ni 90tih kad ste zajedno imali gomilu oruzja. Ovdje nema islamista onako kako ih ti zamisljas.