'Topla ljudska priča'
0
Prvi dani slobode Biljane Plavšić
Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa eto mogli bi otvoriti jednu rubriku posvećenu samo ratnoj zločinici Biljani Plavšić. Njena svakodnevnica, đe je bila, šta je kuhala, kako je srala,.. Očito ste ubjeđeni da nas to zanima.
DRAGI BOZE PISU O NJOJ KAO O HEROJU.JOS ONO TREBA DA JE ZALIMO STO JE TRICAVIH 8 GODINA PROVELA NA REHABILITACIJI.A JES JEDNA..BILO JOJ JE BOLJE NEGO 99 POSTO I BOSANACA,SRBA I HRVATA.NIJE RAZMISLJALA STA CE SUTRA I IMALI STA DA JEDE KAO STO TO RAZMISLJAJU MNOGI POSLIJE RAZA.A CRKLA DABOGDA KOZA STARA
Postavljanje ovog,ovakvog,i na ovaj način, članka...Je očiti dokaz da bošnjaci itekako još uvijek imaju razloga da se boje svog najvećeg neprijatelja : a to je zaborav naivnih,hudih bošnjaka...a pogotovo ovih koji očito ne mogu da se otrgnu od asimiliranosti;pa nam objavljuju \"tople ljudske priče\"! Kažem vam,ovo bi trebalo sankcionisati! redakcija sarajevo-x.com ovim činom pljunula je na sve bošnjačke,pa i hrvatske, žrtve pomenute četničke kujetine!
Citam i kontam na kraju ce biti neki komentar, ali ne lezi vraze. Kakva je ovo idiotarija???? Sazalili se vi na ratnu zlocinku, AFERIM!!!!
ojjjj pa ne mogu da vjerujem,,,promejenite naziv u beograd-x.com kako vas nije stid da ovakve gluposti objavljujete cuj topla ljudska prica,,,,ona nije covjek ona je monstrum,,,,fujjjj
Ubleha genocidna je udarila sebi pecat na celo kao zlocinac,nejma vode na svijetu koja moze to da opere. (netrebaju ovakvi tekstovi sa potvrdjenim zlocincima da se postavljaju u javnost)
MONSTRUM
Dosta je vala i nje..cuj njeni dani na slobodi!!!!..Pa i u zatvoru su, s obzirom na urgenciju i brigu Bildt-a, bili predivni i mirni, popunjeni slabijom zatvorskim hranom, internet konekcijom, sirokim izborom stampe, knjiga, cistom odjecom, pokojim skupim parfemom, malo ojadjeni mislima o tome kako je nijedan muskarac nije volio i kako su ovo posljednje kolicine zenskih polnih hormona koje ona osjeca....kao da se odmarala nakon kosmarne, teske i grcevite nocne more, koja za njene zrtve jos traje.. njenu je prekinuo Milorad utisnuvsi u suhe, ispijene obraze mastan i zestok srpski poljubac..pogadjate sta se oglasilo..
da Boga da zivi 300 godina, i ne mogla umrijetI!!
Zasto se ne provozas malo do Srebrenice i vidis svoje zivotno dijelo kucko stara.Valjda ce se naci neko hrabar da ti zagorca barem tvoju starost.
Sta ste se nakacili na moj nick pa me stalno brisete isti ste kao i ova babuskara fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Pipo, glavicem sam ti staru po krajnicima stipo! 4EVER!!!
Meni nije jasno sta to sarajevo-x hoce da kaze sa ovim clankom
JOJ, RASPLAKAT ĆU SE.......... OD SREĆE KAD JOJ OTKINEM I SMRSKAM OVU KRMEĆU GLAVU!!!!! KRME SMRDLJIVO ČETNIČKO, FAŠISTIČKO!!!!! ALLAH ĆE JOJ PRESUDITI, A TA KAZNA ĆE BITI TOTALNO DRUGAČIJA OD PUNOG PANSIONA KOJI JE IMALA U HOTELU ZVANOM HAG!!!!! SRAMOTA ZA SARAJEVO-X, KOGA ZANIMA KAKO JE OVA UMOBOLNA ČETNIČKA RUGOBA PROVELA PRVE DANE NA SLOBODI!!!!!
da puste i Karadjica, da ne ganjaju Mladica, sve zlocine da puste u PM, jbt.gdje je pravda ovde, sada nasi majmuni trebaju pokaziti svoje lice i prvi put kada bude krocila u BiH uhvatiti je i suditi joj..ma j.ebes sve ovo..gadi mi se sve..