Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolona od 6km, pa nije ni cijela slovenija veca.
kolonaje uhrvatskoj
@ana.holuja.2 ne laprdaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bio sam u mnostvu evropskih drzava...slovenci su mi daleko najodvratniji!
Nisu slovenci djubrad nego su pametan, europski narod. Ili ti ga kod nas glupani.
lijepi wizzair i let bratislava-tuzla
Je.e mi se, ionako idem dokle se tramvaj čuje
Znaci nema vise -only passport eu- sad smo svi jednaki i svi obicni ljudi su drugog reda,dugo su maltretirali samo nas balkance kao da smo svi kriminalci.
Pa Hrvatske seljacine napravile po 2 trake na svakoj strani autoputa umijesto 3,i jos ogranicili brzine na 130.A prometno je uvijek.
Cekanje na BiH - HR granici je samo 30 minuta dok je celanje na HR-Slo granici cak 30 minuta
A koliko seljaka nije čulo za avion 😂😂😂
Za tz izbjeglice ovo nevazi! Oni imaju prednost jel to paše njemcima oni hoce one koje nerade
avionom putujte bolan ccc
Avion zakon!
@Andy. kako ce dijaspora doci samo sa rukama u dzepovima, ostase uskraceni za kurcenje sa bengarom po Bosni, slajdranje kroz centar, kako ce oni sa avionom, nije to naviklo da neko dodje po njih sa dvojkom, josda ih ko vidi da umru od sramote
Hahahahaha kakav si ti lik!!
Meni nije jasno kako pretraga u dvije dodatne baze moze toliko produziti vrijeme trajanja pregleda. Jednim skeniranjem trrbalo bi da mogu sprovest pretragu u data warehouseu koje sadrzi podatke iz sve tri baze. U sustini pretraga bi se trebala produziti za svega nekoliko sekundi. Kkako li su oni ovo rijesili i sta se ovdje radi bog zna...al nece moci ovo ovako potrajati, pa nije niko lud da svaki put ceka na prelazu po dva sata najmanje. Glupost
prije recimo 40 g, u odnosu na današnje čipove, pasoši su bili "obične knjižice" , na običnoj pisaćoj mašini. Na granici, pogleda te, udari štembmilj i zdravo. Svijet bio mnogo sretniji, sigurniji, a i gužve manje. Danas skupocjeni pasoši, elektronika, a svakodnevno diljem svijeta bombe, udari, nesigurnost. Nešto se iščašilo iz temelja i ide u krivom pravcu!
kolji kolji pedercine slovenske
janezistan👎
Janezi se qhurce zbog Melanije