Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REVOLUCIJA REVOLUCIJA KAKO NIJE REVOLUCIJA?!?! 90 000 diploma? Ma 100 ako budete provjeravali je dobro tlo za reforme kakve god...a 90 000 to je vec udar :) Ajdee koshimje nemojte nas sad prevariti :( Sve diplome na reviziju!
Široki Brig sve štanpa imaju sve pečate samo reci šta treba. Imaju ljude po BiIH I SAMO PUNE AUTOBUSE I VIKEND ŠKOLA GOTOVA AKO NE MOŽEŠ DOĆ POŠALJEŠ NEKOGA.A O SOBNO SAM PITAO ZA JEDNOG IZ HR KAŽU NEMA PROBLEMA 2200 KM I SVE ČE RJEŠITI .NAJVEČE ZLO BiH JE NIKAD NIJE KASNO IZ ŠIROKOG BRIGA
Najbolji su biznismeni u Širokom. Oni su pioniri dugovječne naobrazbe u bilo kojoj životnoj dobi. Diplome 3u1, made in Široki.
Institucije su krive.....kada za običnu sekretaricu traže fakultet normalno je da će svako sa srednjom školom kupiti diplomu da ostane na radnom mjestu.
90% rukovodioca u kantonalnim firmama su sa takvom diplomom.Najmanje ih ima u Sarajevogasu a najvise u jkp Rad.
Diplome su samo jedan segment. Šta je sa dozvolama za rad privatnih fakulteta, nepoštivanje kriterija za osnivanje, ne poštivanje nastavnih planova i programa, predavanje na 3.4 i više fakulteta. Treba izvršiti posebno reviziju svih stečenih naučnih znanja u periodu 1992 - 1995, 1996 - 2018 na univerzitetima u BiH.
Bosna puna sumnjivih diploma, provjeriti prvo političare
Jel to opet nešta ti ercegovci muljaju?
@KMETlNA Muljamo vam hanume
@SexuallyAbusedKrkan I tebe razdjevicio velecasni u prostorijama namjenjenih molitvama Bogu 😂 Suosjecam sa tobom...tezak je to psihicki poremacaj koji ce te pratiti cjeli zivot!!! Al suosjecam i sa jos hiljade male djece...nije lako biti na vasem mjestu!!! Al sve mi je jasnije od kud tolike frustracije,zato vam ne zamjeramo previse sto ste uzp-ovce 🐑 i malo umno nestabilni
Čuj provjeravaju diplome, heheheh pa dovoljno je vidjeti im obrazovanje do te diplome i datume izdavanja a ima i onih kod kojih sve izgleda regularno eh te rješavati sa par pitanja za maloumne!:))