Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
demokratija je čini se izvor nesreća i nevolja, đe god stigne eto problema
Zasto se u Bosni tako iskrivljeno komentarisu desavanja u Crnoj Gori? Narod ( Crnogorci, Srbi, Muslimani, Albanici i Hrvati ) su vecinski za promjene. Rezim koji nije nista bitno uradio u predhodnih 25 godina osim sto se enormno obogatio ( a pod time mislim stanovi i kuce po Zapadnoj Evropi ) je truo i treba ga promijeniti. Zato podrska!
Za promjene DA,ali ne da vojvoda Mandic i cetnicka bratija vladaju!Zanimljivo da su sa granice vraceni drzavljani Srbije iz Pazove,Novog Sada i sl,koji su potegli da ruse vlast u susjednoj drzavi.Jel to realno?
Zato sto nas sve ovo podsjeca na devedesete
Ja šta Đikani rade crnogorcima.
Lider DF-a Andija Madnić, inače četnički vojvoda, zatražio je od policije da oslobodi prolaz da poslanici DF-a uđu u zgradu Parlamenta. Policija je taj zahtjev odbila. Nakon toga su četnici prošli na Morači ko na NEretvi. NAdam se da će sutra biti dosta potkreanih i ostriganih brada u bijegu !
sukob rusije i nato-a, samo ne kontam kako rusi misle da poklope crnu goru , nato je na granici hrvaske na prevlaci,i već se pripremaju da ovo rasčiste.....
E moj Šešelje nije ti ovo 1990. Tenkovima na bezbol palice. Sad je situcija obratna, mada je demokratska scenografija dešavanja srpskog naroda identična. Deder to probaj loma u BEogradu ako imaš muda, da vidiš kako ćeš dobiti bezbol palicom od Vučića po njima !
Upleo Putin prste.Ne štima mu da CG ide u NATO! Izdržite crnogorci
djikani se kolju medzusobno
Srbi još nisu svarili da su popušili C. Goru i Kosovo, s ima toga još i bit će još i više. Ako se crnigorci daju destabilizirat, onda su gori od BiH.
troprstaši baljezgaju
POTROSENA PLJACKA.-NIKOM SE NE RADI.
pucaj Milo, nije metak skup
ista slika ce biti ako bih bude ulazila u nato...
realizacija određenih elemenata u kojima se stvara ovakva slika jeste veoma bitna za razvoj demokratije na jedan drugi nacin
..oćel jope jogurti radit?
'oće oće...