Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BEOGRAD JE BOLESTAN GRAD,PUN JE VIRUSNIH FEKALIJA..WHITE CITY=WC
300.000 maraka za osiguranje tog skupa? cojece, pa ko ce to platit? znaci raja nek placa za odrzavanje tamo nekih pedersko-sminkerskih skupova od kojih je korist nikakva!
@Beogradjanka nemoj ga u Bosnu ziva bila..dosta nam nasih budala Sta je Srpski narodni pokret 1389 kakve veze ima sa pederima?
http://www.danas.rs/vesti/politika/ucestvovala_bih_u_povorci_ponosa_.56.html?news_id=172280 Svaki peder ili lezbejka i treba da ima vise prava od tebe ukoliko ne mrzi nekog. Tebe treba u zatvor zbog otvorene diskriminacije, da ti kaze pravi Beogradjanin cija je porodica dva veka u Beogradu.
Ti apsolutno nemas pravo da sebe smatras Beogradjankom sa takvim stavom jer Beograd nikad nije bio skloniste za retrogradne snage. Sa svojim stavom se slobodno preseli u Bosnu, Kosovo,Saudijsku Arabiju, Siriju, Somaliju ili gde su vec tvoji istomisljenici i vodi onog matorog ludaka Amfilohija sa sobom. Hvala Bogu, da ce vremenom ljudi koji dele tvoje nazadno i fasisticko misljenje preci u manjinu a Beograd biti jos slobodniji grad. Moj Beograd ti ne mozes da blatis niti da uzimas njegovo ime u svoja prosta usta.
http://www.naslovi.net/2008-06-26/dw/vlast-u-rs-zabranjuje-okupljanja-ispred-institucija/721821 http://www.dw-world.de/dw/article/0,,3440659,00.html?maca=bos-rss-bos-all-1475-rdf KO JE DIKTATOR?
pederi NISU građani srbije i to smo i dokazali,a svi normalni bošnjaci su uvek dobrodošli
samo ti sedi u svojoj Bosni i cami u Srbiju niti si pozvan niti si u njoj dobrodosao pederi su i dalje gradjani Srbije i jednako ce i biti tretirani
Ja mislim da svi pravi Bosnjaci trebaju da odaju pocast i da se suprostave gnusnom hapsenju Radojka jer je sprjecio odrzavanja skupa nama mrskih neprijatelja PEDERA. RADOJKO, BOSNJACI SU UZ TEBE
Gos.Dacicu neznam i uopste mi nije jasno;kako mozete tako jednostavno zabranjivati bilo kakve skupove i na bilo kojoj lokaciji.To sa moje stavke gledista apsolutno nije korektno,casno,ljudski ni posteno-da se tako djelasko,diktatorski ponasate ! Mislim da je tako nalakse-donesete odluku zabrane i na jdnostavan nacin omogucite ,svojoj policiji veliki nerad i dobru platu-posto nista nerade a platu prime,jos se vjecito zale kako su im mala primanja te moraju biti skloni mitu i korupciji ! Ja smatram da bih trebali od sada pa u buduce;sve skupove odobrili i policiju u potpunosti za[posliti i u planu i programu rada policije;uveli; obavezu i duznost svakog pojedinca da sprecava nemile dogadjaje,a ne da ih resava,jer za ovo drugo je nadlezan sud a na policija,jer vasa policija je potpuno izgubila svrhu svoga rada,a to je samo vasa graska.Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"