Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je i ovaj na strani tzv. legitimnog predstavljanja - pametnom dosta.
Pa ima li granice do koje ovi pokatoliceni Srbi sa kamenjara mogu da idu. Da ih brani covjek koji je napadao Vukovar.
@Hhh1 Jel vi stvarno mislite da smo svi ludi. Kad ovaj ratni zlocinac ovako prica, on nista drugo ne radi, nego brani one o kojima ovako prica. Pa Seselj je srusio Ivu Josipovica na izborima, kad se direktno ukljucio u program. I pomogao Kolindi da pobjedi za dlaku.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ja mislio umro. Al hajd, neka ga još.
Pa ima li granice do koje ovi pokatoliceni Srbi sa kamenjara mogu da idu. Da ih brani covjek koji je napadao Vukovar.
A niko se ne pita otkud je izvukao Mladena Ivanica? Seselj bi volio da Ivanic bude na jakoj poziciji zato jer je ivanic vrhunski mozak i strateg. To je samo jos jedna njegova psiholoska igrica. Sve sto se u srbiji trenutno desava desava se po nalogu Seselja, Vucic je samo pijun jer seselj kao licnost ne prolazi u politici.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
DOSLO I OVO ZLO DA ZAKUHAVA U BIH MALO MU STA JE ZLA NAPRAVILO ZLO FAŠISTIČKO!!!!!!
Sta znaci dunjaluk, jel to nesto kao šajze na njemackom?
I opet bosanjceros pametuje u srbiji...haha
Pod lažnim sloganom branimo YU širili vel. srbiju.Šešelj na yt 1991 dalmacija
Ajd' dosta ja više bilo. Zadnja 4 sata stoji ovo govno u vijestima. Nosite ga. Što je previše, previše je.
Reče jedan ratni huškač i ratni zločinac.Vidi se da je ovo Vučićev učitelj. Zabrinut za hrvate, te ono strani plaćenici i izdajnici, osjeti se zadah medijske mantre iz smrdije.
Ovaj je primjer da covjek moze biti gòvno..
Ko tebe sta pita debelo govnoo
Da zele bosanske hercegovacke srbe sto smatraju bosnu I Hercegovinu svojom domovinom a srbiju komsijama, I Koji se bore za bosnu a ne srbiju.
Konj
Gle krmka
A gdje to Rusija prisutna na Balkanu? Sve je pokrio Amerikanac osim Srbije koja je ostala ostrvo pod NATO kišobranom. Stalne posjete američkih i evropskih delegacija Sarajevu je znak Rusima čiji je Blakan. Ostavila je Rusija još samo Dodika, Vučića i Čovića da stvaraju nestabilnost radi kusuranja oko Bjelorusije i Krima. Evropa mora imati Balkan pod NATO kontrolom radi evropske sigurnosti koja im prijeti od Kine i Rusije.
hos vec legitimnog pvestavjanja
Kao i u Srbiji, legitiman je onaj ko dobije vise glasova....
Dodao je da u to vrijeme nijedan sposoban, obrazovan Srbin nije bio na funkciji.… nema ih ni sada, svi su divlji genocidasi i zaostala nacija u kamenom dobu.