Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOST se prodao nazalost
Al tako debilno ko proguta pricu da je SDP radio Mostu iza ledja. Mislim, nidje veze. Pa nije SDP skup amatera... kao dogovorili sve i onda kao SDP otisao mimo dogovora kamciti glasove od pojedinacnih zastupnika Mosta... Tako je ofirno da je ovaj ustasa Petrov od pocetka bio na strani HDZ-a, ali je to vjesto krio, pa hoce, pa nece...
@dervo Vidim da nisi upoznat sa Milanovicevim ogromnim egom. Sam Milanović je nedavno javno pozvao članove MOSTA da se pridruže njemu. Ovdje se radi o tome da Milanović nije htio igrati sporednu ulogu ,odnosno da je za njega jedina opcija bila da on bude premijer. Most je sa HDZ-om dogovorio da vlada bude sastavljena od stručnjaka i da premijer bude nestranačka osoba ,ne Karamarko (na svu sreću ). Ovdje je ulogu odigralo to što je SDP pokazao da mu se nemože vjerovati,a HDZ se držao onog što je rekao . U svakom slučaju drago mi je da premijer neće biti ni Karamarko ,ni Milanović.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li ovo Hrvatima popuju i pametuju ljudi koji su izabrali Bakira?
Pa ovi su zreli za seriju Bela Ladja
linda mu stisnula jaja u procijep govno prodano je on
Ha ha ha komedija ko i kod nas, i sad ide Tomson Vuco i ostali protagonisti nacionalizma.
Neotitoisti,crveni razbojnici-komunisti i ateisti na teškim opijatima i infuzijama !
skutori
...čini se da garavi nije tako traljav wanna be udbaš. morebit kakva "mala ucjenica" mlađahnog metkovlije?
...nisam ih, vala, zagledo. ali adeze je kriminalna tvrtka i št anjihovi veterani prljavih poslova mogu osmislit sigurno je u rangu nekadašnje rumunske sekuritatee. tako da sam poprilično uvjeren da je garavi stisno "crvenu puljku" a ostalo su odradili profesionalci.
...nemam pojma, i on je imao salto mortale. ionako je ovako formirana vlada, bilo sa lijevim, bilo sa desnim, podložna "podlokavanju" od strane opozicije, tako da će se više baviti podmetačinama nego poslom koji bi trebali da rade. žalosno za reć, ali ismijavali smo se kosorici, a ona je Aristotel za ovog udbaškog klipana. i još moralna vertikala pride.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nije žalosno bilo bi smijesno.Toliko licemjerja i licemjera da ne povjerujes.
Aaaaaa i svrsio sam.... :)
Moj Milanoviću! Zbog tebe i Lagumdžije ideja socijaldemokratije spade na najniže grane, praveći mjesto nacionalistima čiju politiku znamo u kojem smjeru ide... Fuj...
E sad ga mogu fino, bez ometanja, izdrkat.