Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opasno kad vatra uzme maha, sretno vatrogascima
Strašno. Valjda ce brzo ugasiti. Usput, mole se idioti da ne bacaju opuske od cigara kroz prozor, malo nek upale mozak da tako i svoj stan ugrožavaju.
Dalmacija bi bila pepeo svako ljeto da nije kanadera i mase dobrovoljnih vatrogasaca. Tamo svako malo vece selo ima vatrogasno drustvo. Dobro i sto su narucili jos par kanadera. Jest da kostaju 20 milijuna komad al brate vrijedi.
I ne bio po ovoj vrelini. Jedino ova vrelina odgovara ako si solarni panel.
Nekidan je ovdje na Rodosu buknulo, blizu hotela, i duvao je jak vjetar. Sreca, pa su vatrogasci uspjeli da ga lokalixiraju. Gori rastinje i drvece kao da je od papira. Ne dao Bog nikome.
strašno, sretno vatrogascima
Sretno vatrogascima, nadajmo se i kisi sto prije
Ufffff.
Davno je čovjek(ne znam kako se zove)iz Hrvatske rekao od kada nema koza(hoćemo da smo gospoda) da brste sitno rastinje koje se zapali i potpomogne požaru da proguta sve NA ŽALOST HAJDE KIŠO MAKAR SAT PADAJ.
kako se nikad ne uhvate ovi debili što pale požare, isto i kod nas kad krene, nemoguće da odjednom gori na 20 mjesta u blizini da se samo od sebe zapali na svih 20 mjesta...
bespravna gradnja+ neodrzavanje niskog rastinja + neodrzavanje vodnih rezervi + neodrzavanje prilaznih puteva + Putin = Katastrofa
Lijepa zima
Samo da ne bude nastradalih, a materijalna steta ce se nadoknadit.
Drustvo treba dati svakome pastiru po 30eura po ovci na poljima i brezuljcima. Da se njima isoplati a bome i drustvu
U jadnom smo stanju , pa ne možemo ni sebi pomoć a kamoli susjedima , onako kako red nalaže !