Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel neko rekao : srbija do nju jorka???? :)
Vidim da i na ovom portalu dominiraju fašisti i zaostali u razvoju. Republika ne poznaje pravo naroda, nego je pravo na građaninu. Kada je u nekoj Republici pravo na narodu, to je fašizam, koji je na Balkanu ujedno i klero-fašizam. Zbog toga BiH više nije Republika, jer je pravo prebačeno na narode koji su stvorili svoje klero-fašističke Republike.
NA OVIM TEMELJILJIMA JE POSTAVLJEN NOVI VID VLADANJA ''PARTOKRATIJA''. Tako da smo dobili i klasne, ANTIDRUŠTVENE Republike koje su suprotnost same sebi. Ne možemo govoriti o društvenom napredtku, a djelovati anti društveno. PARTOKRATIJA djeluje antidruštveno i podrškom njoj građanin se pretvara u fašistu (dio čopora) koji je neprijatelj građanskoj, društveno korisnoj ideji bez koje Republike nemaju nikavu šansu.
Muslimanima ne mogu upravljati nemuslimanske institucije. Alija Izetbegović, ID 1970'god. Ovo je smao jedan primjer klerofašizma. - Franjo Tuđman nije bio klero-fašista nego fašista, ali Hrvatska je klero-fašistička država. - Radovan Karadžić je bio klero-fašista i RS je klero-fašistički projekat. - Kosovo i Slovenija su fašističke a ne klero-fašističke države. Sve ove države i tvorevine nemaju budućnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
air-emirati
Ko zna zna... Da smo bili imalo pametni i poslovni letjelo bi se iz Tuzle za USA, još prije 10 godina... Tako je kad nam javna preduzeća i institucije vode familije i partijsko podzemlje... tako će u Bosni biti do "sudnjeg dana"....
Šta"ko zna zna",pa to je danas arapska kompanija,od svega je ostalo samo ime Air Servia
Lično mi je drago da se region razvija, da uspješnije posluje BGD aerodrom, da se JAT uspješno transformisao u AirSERBIA. Prije 10-tak godina je ipak bila druga situacija, Srbija je bila opterećena brojnim problemima sa MZ, ovi ovdje su bili uspavani kao kokoške, tek bilo je nekih inicijativa o preko-okeanskim letovima zbog brojne dijaspore, ne samo u USA, nego u Austaliji, Kanadi itd... Nekada se dobra šansa i prilika ukaže i slabijem, ako iskoristiš iskoristiš....