Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema EU planu do 2030. Srbija ostaje bez Sandzaka i Vojvodine
Ko drugome jamu kopa, RS mu se desi.
@IntelidjentSrbijek Pa baš ta Srbija kopa jame drugima stoljeće unazad i pokušava da uništi susjedne zemlje. Rezultat pokušaja kreacije velike Srbije je mala Srbija bez Kosova a nisam siguran da li će osipanje samo na Kosovu stati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Opet ga pronosajte kad se baci s bine
A svi ste zaboravili kako ih u startu nije bilo briga, nista nisu postovali, kafici puni, laganica.... À sad ajoj !
Pa ko će drugi da politizuje svaku krizu nego dužnosnik SDA.. Musliman sam ali ne seri te bgti ašićare
Poruka iz Sandžaka: Prepušteni smo sami sebi, Srbija ima maćehinski odnos prema nama----Sta ima Sebija i UKC Sarajevo sa Sandzakom za ovu perfidnu izjavu koja moze imati samo dobro osmisljenu politicku pozadinu? Ako se SDA Sandzaka na ovakav nacin obracunava sa SDA BiH onda to samo potvrdjuje ionako, nama, dobro poznatu istinu ko su Sandze i Sipci. Vasa adresa su Vucko i Brnabic a ne Sebija i BiH!!
Glavni utisak je javljanje doktora iz Pazara koji kaze da je dosla pomoc iz Srbije, mislim 25 doktora i medicinskih sestara. I onda pricaju o macehinskom odnosu drzave koju oni sami ne smatraju svojom drzavom. Ispolitizirano, Sandzaku hoce da salje pomoc BIH, koja ne moze ni sama sebi da pomogne, prije par dana iz bolnice u Tuzli traze medicinsku pomoc, a Vucic trazi pomoc od svih, pa salje pomoc Italiji, a onda kad se poveca broj zarazenih, nema ni za Srbiju dovoljno.
Sramotno politicko lesinarenje nad sudbinom bolesnih. Pazite se ljudi, nemojte cekati po 20 dana da se javite doktoru. Onda vam niko nece moci pomoc. Novi Pazar ima bolju bonicu i opremljeniju od vecine u BIH. Ovo kako izgleda: http://rs.n1info.com/Zdravlje/a250826/Dijagnosticki-centar-u-Novom-Pazaru.html
Bas me zanima koliko je od ovih sto ih sada prpa hvata prije sedmicu govorilo kako je to sve laz i zavjera masona. Da nisu dudlali crijeva odma cim im je dopusteno ne bi ih ovo ni zadesilo. Ali haj sta ces sad, treba im pomoc kad ne umiju sami
Zaraženi liječnici i medicinski djelatnici u dva doma zdravlja u Mostaru
Laz i dezinformacija
Eto sad znate kako je nama u Bihaću.
Cuj Bošnjaci sandjaka a kad nam komšije kažu da su Srbi i Hrvati mi im kažemo niste vi ste bosanci
pa ocjepaj te se, ako moze Kosovo moze te i vi
@gooUser1573336484 Moze i Srpska i Herceg Bosna
Ma divljaci. Niko se ne pazi, tamo kao da su nedodirljivi. Priprost, neobrazovan dio Srbije. Tuta mozak svi. Zato i jeste ovako. A ko zna za što je to dobro.
Najveći problem je skrivanje tačnih informacija od javnosti dosta vise sa tim politickim igrama zar nije najveci problem sto ljudi umiru!!!
Vučko odbija da prizna kosovo a ovi veliki globalni igrači ekspresno aktiviraju svoje jatagane u sandžaku da paničare oko korone a sljedeće je traženje neovisnosti. Tako to ide u moderno doba.
ODCIJEPITE SE
@skenda01 To bi bio zadnji ekser za BiH