Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sjeo u kola". Vrhunac dostignuca Klixovih kvazinovinara...
Dokaz da je i Klix pun uhljeba.
Treba da ode malo do kosova. Cujem da njihovi policajci vole ovakve vlahe
vojvodo sledeci miting u srebrenici,da vidimo ko sme da te zaustavi
Za ovoliku kolicinu mrznje koju decenijama ispoljava ,ova NACI-NAKAZA,krivci su : Riko i Juna,krim-braća iz SA,dugogodisnji korisnici Zenickog zatvora,poznati kao Šupak-Meraklije,po nalogu udbe,i sa velikim apetititom odradise i Šup. gdina Šešelja, i tako nastade najveci zastitnik srbskih interesa...
On je dobio ono sto je i trazio. "Medijsku paznju!" Posjedio malo u susjednom mjestu sjeo i odvezao se autom. Svi mediji o tome pisu... Koliko kosta minuta reklame na TV a koliko je minuta on dobio i to dzabe, To mu je i bio cilj.
Seselj je totalno poremecen lik, kome je jedino mjesto u ludnici
Ovo samo da pokazu da u Srbiji i dalje vlada fasizam!
SDA=četnici
valjda je "seo u kola" ......
Evo ovo je dokaz koliko smo miroljubljivi u BiH, kod nas mogu svi da održavaju mitinge i nema nikakvih problema.
Ponavljam, zašto niko ne piše o nestalom mladiću iz Tuzle? Apelujem na sve vas u komentarima da širite vijest da je mladić iz Tuzle po imenu Amar Ramić (21) nestao 2. maja i da potražite vijest/sliku i probate pomoći nestretnoj porodici! Mladićev telefon se nalazi u roamingu pa se sumnja da je trenutno negdje oko Zvornika - Kalesije.
ne shvatam mentalni sklop njegovih pratilaca!!! sta je ovaj pametno rekao ikad????
Svi cetnici su se doselili iz bosanskih i hrvatskih vukojebina u to plodno mjesto vojvodinu. I od nekad tako ljepe pokrajine napravili su kozojebsko cetnicko leglo.
@TesIaPupinMiIankovic Vlašinoooo,ismrdio si iz svog supka...vid imaginarnog kozlića....
Znači jedna mjesna zajednica Hrvata i to Srbi bi ih iz čista mira klali, a Bošnjaci im dali finansije, dozvolili kladionice, dali vlast, dopustili im sve, a Hrvati ih u zahvalu nazivaju teroristima, pale im skladišta, ubijaju navijače, brane da jezik nazivaju bosanskim, pale automobile, napadaju žene, vrijeđaju preko medija, i još imaju obraza reći da su ugroženi. Alal vam vera Hrvati, tako vam i treba.
aj ne rise kretino..
da bi nekom dozvolio nesto, treba biti tvoje. BiH nikad nije bila drzava samo jednog naroda, niti ce biti. Katolici i pravoslavci su ovdje starosjedioci.
Hvtkovci
Sjećam se kako su njegovi šešeljevci 6 juna 92 htjeli napast Bijelo Polje kod Mostara misleći preko Vrapčića doć, ali onda su im HOS-ovci iz skriveni bunkera poslali 3-4 granate pa su se odma posrali u gaće bježeći prema tada njihovim položaja. 12 ih je poginulo taj dan:)
@Sabi31 Zalosno je samo stonsu polije nama ti hosovci zabili noz uledja. Danas bi veci dio BiH bio bez cetnika.
EVO snmka teksta govora kojeg je Vojvoda pripremio za Hrtkovce u jednom ugostiteljeskom objektu čekajući da ga policija pusti : Kako izgleda ne vazumiju sve šta im govovim pa evo po ko zna koji put ponavljam svim Hvvatima i Hvvatskoj da je ovo Velika Svbija i da su pvincipijelne dvžave Svbija i Vepublika Svpska nepobedive u ratu još od slobodavskih hitaca iz vevolveva Slobodana Pvincipa ! A kvoz istoviju i vanije .
Zezno si se s tim “u ratu”...