Komentari (762)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjandure one odvratne genocidne. Kad dodju kuci nekad pogledaju svoju porodicu i neka zamisle te zelje nad svojim najmilijim. Ovako izgleda ljudsko dno.
Ja sam spreman, Atife povedi nas!
Nemaju oni dušu da zamisle. To su zvijeri.
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
Kako trebaš biti udaren u glavu svi se vesele novoj godini očekuju bolje sutra a oni pjevaju o klanju ubijanju i silovanju kakve su im tek žene moželi to neko zamisliti čovjek-momak joj pjeva o silovanju i ona mirno sjedi kraj debila Bože sačuvaj
SAMO DA MI JE ZNATI, KOJE CE SAD VUCIC RAZLOG SMISLITI DA OVE OPRAVDA I UZBLAZI IM KAZNE. VJEROVATNO CE IH SUSPENDOVATI I NA MJESEC, DVA, DOK SE JAVNOST OHLADI I ZAGRIJE ZA DRUGE SLUCAJEVE, KOJE CE SE SAD NIZATI KAO NA TRACI. IAKO CE U BUDUCNOSTI BITI NARUCENIH SLUCAJEVA, OD STRANE DODIKA I BAKIRA, OVAJ TO NIJE, OVDJE MONSTRUMI GOVORE O KLANJU LJUDI. A TREBAJU DA IH CUVAJU.
kladim se 90% ovih tuku svoje zene kod kuce. valja sutit il ce je prebit jer je pisnula.
i sad se cudimo sto ona jada od covjeka ne smije da sleti u Beograd
gdje sad onaj s kalasom sto upada i ubija ljude, pod nazivom terorista
Svi isti genocidasi
Ćuna Party. Tipicni za Četnike. To je jedna velika Gay Parada
Što trijezan misli, pijan govori. Vjerujte svaki drugi , koji radi u državnim službama ovako bi radio,samo im prilika treba. Bošnjaci nikad im ne vjerujte.Ama baš nikad.
Sve je ovo Ramiz Delalic rahmetli tukao po priboju,morali su ga selamit cetnici,a po 3-4 drota je znao istuci kad dodju da ga uhapse.Tako da znamo odakle mrznja iskompleksiranih drotova prema Bosnjacima,znaju oni da je pitanje vremena kad ce opet biti rodjen gazija koji ce ih postaviti na mjesto...valja im opet biti ponizavan i ugnjetavan
Eno izvinu se čoek. Brlja je zlo
Ovakvih snimaka iz privatnih kuca ima koliko hoces. Dok se Bosnjaci ne dozovu svemu i svacemu se mozemo nadat
Bošnjo, ujedini se i dođi pameti.
Cudi me da svi znaju gdje je Priboj!? a da, vakcinacija! poletjeli svi tamo, pa se zahvaljuju pa to nema!
Ovaj put bi bass bilo 'oko za oko, zub za zub' pa nek krenu 😃
U vakih se zene najbolje udaraju
inace, izasipaju se na kvalifikaciju "genocidan narod". stoka pogana...
Utrpavaju se autogolove sa provokacijama bez prestanja
Sto trijezan misli pijan govori .... Pametnom je i isaret dosta...