Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobili hitan zadatak kažu: ada śjutra ćemo
@nistavamnevalja Jesu ti specijalci kao oni neustrasivi crnogorski junaci iz narodnih pjesama sto su vjekovima ratovali protiv Turke na najvisim vrhovima crnogorskih planina, dok su im begovi samo par kilometara dalje u dolinama pravili potomstvo.
Po Vukovom pravilu piši kako govoriš, slovo Ś ima svoj legitimitet. Taj izgovor ne možeš dobiti sastavom ostalih slova.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bacili dimnu da ne moraju trcat’ 😂
@migrantsyriauskbih ovi bi pobjedili VRS ko iz picckinog dima. Ah, tacno, pa Vojska Republike Srpske ne postoji 🤣😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😂🤣
Koliko znam, Crnogorci su najveći ratnici na ovim podrucjima. Pa u Prvom svjetskom ratu je cijela crnogorska divizija izginula držeći odstupnicu srpskoj vojsci pri povlačenju ka Krfu a ovi su im zauzvrat nakon rata protjerali kralja i pobili sve njegove pristalice čineći pri tome neviđene zločine.
A da ne spominjem legendarnog Savu Kovačevića! "Dogod budete čuli na Ljubinom grobu pucanje naših pušaka, Nijemci neće proći. A kad toga ne bude, znajte da na njemu nema više živih proletera." Ovu poruku napisao je Vladan Vlajko Đuranović, narodni heroj iz Martinića, Danilovgrad.
NATO je to. Rad , red , disciplina. Svi pobornici demokratskog, slobodoumnog svijeta se raduju kad gledaju ovaj snimak, a ostali se seru u gace .
E, jadan koja elitna jedinica. CG. Znam kad su Dubrovnik napadalu 199i i 92. Našli u Konavlima Tereze Kesove gaće i povukli se. Srbi popušili. Gaće su prodali preko Radio Nikšića za 13.500 DM. Dist im bilo. Tako Terezine gaće spasiše čast Dubrovnika. Ne daj Bože da su oni ktenuli. Podavili bi se u miru.
Kao i federaciji Sitni kalibri
"nijesu"
nu ti djetica sta rade,ostavite se jado toga i ospavajte malo pod kakvim ogrankom.
Ðuro Pucaj Stari...
Svi su se 1992 spremili za rat, samo je Alija zabranio opremanje vojske, zauzimanje kasarni i odbranu.. mirno spavajte rata neće biti
@DrugLavov nije...A 1991 formirao Zelene beretke!
@maxMAXmax Pa ket vala nije trebao.... Nakon formiranja Knindži, Srpske garde, Srpske dobrovoljačke garde, Šešeljevih chetnika i ostalih pacifističkih formacija formiranih za očuvanje mira u EX YU, kako ga nije sramota formirati Zelene beretke !?
Sutra u Srbiji vanredna sjednica politickog i vojnog vrha.
Samo vi po klixu blesajte, ovakvi su nas po koliko puta napadali, ubijali, klali i silo vali a Bošnjo prosipa pamet..... Vi ste njihovi ćetalji.... Uvjek Bošnjo ne spreman i onda a mi ih docekavali, oni nam dolazili i pjevali i mi im išli na more na prekrasni Sveti. Stefan.....
Mislim ne sumnjam u njihovu sposobnost ali jedno je kada gruvas u metu,koja ne moze da ti vrati i kada realizujes zadatak u ratu...
Nema većeg šetnika o dušmana od milogorca, al opet bi ih u patikama pobjedili
Nas i rusa 300 milijona a ovamo amerikanci obučavaju specijalce hahaha
Srbi komšije, oni su goovna, vazda moraš biti spreman. Nikad se nezna kad ce pomahnitati.al se da predosjetiti, kad se nakote, povedu kavgu da smanje populaciju. Zasad su mirni jer ih i ovako svaki dan ima manje.
Kako im samo nije mrsko