Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta je sa policajcem koji je ubio Vedrana?
Ucero vam ubica Vedrana Puljica ... eto vam Hrvatski gradjani
Ante Jelavič, ona sudinica Lejla Hazlagić, Mijo Jelić....itd su pobjegli u HR da ovdje ne odgovaraju pred Sudom u BiH,, ovi iz HR bježe ovamo da ne odgovaraju u Hrvatskoj....i tako u krug!
Jbga. To je jedan od problema dvojnog drzavljanstva. Nece niko da izruci "svoje" drzavljane.
Pa Hrvatska se prva pozvala na tu praksu... eto im sad...Ja ne bi sad mjenjao nista uzinad njima
Pare, pare pokrecu svijet politiku i nogomet...
Stara izreka kaze: ne radi drugom sto ne zelis tebi da se desi. Trazili ste, gledajte. Vratilo vam se kao bumerang
Moze, samo to nisi govorio kada ste prihvatili Antu Jelavica i slicne. Kako se obije o glavu nesto sto si mislio drugom da napakostis. Isti recept ste vi primijenili kad ste preuzeli uz pomoc HDZ ministra pravde iz BiH, osudjenog ratnog zlocinca, pa mu umanjili kaznu i pustili ga na slobodu.
kad bjeze ubice iz BiH kako bi izbjegle kazne i skrivaju se kod vas onda je to uredu..naravno da treba sprijeciti a to je ukidanje dvojnog drzavljanstva sa zemljama sa kojima granicis..to je i najveci problem BH
Prihvatiti Mamice u BiH zatvor i pustati ih svaki dan do 19h, a onda da se jave u ćeliju. Pa da vide uzp susjedi kako je bilo nama gledati kad su svoje presudjene uzp zlocince prebacivali u hrvatsku, smanjivali im kazne i na svaki nacin im olaksavali.
A jel!? Kada bjeze u HR to je ok!?
a šta je sa lozancicem iz hdz??? tad ti je bilo ok što ti je došao u lijepu nasu. licemjerni pavijanu
Ih a kod vas koliko hočete naših kriminalaca...
Mi I'm barem ne dajemo odličja kao vi fašisti
PA UKIDAJ DUPLO DRZAVLJANSTVO I VI I MI SRECNI 😎😎😎😎🤲🤲🤲🤲
Ma sta kazes,a gdje su bjegunci iz BIH .Gdje je Niko lozančič i ubiva Vedrana Puljića.
Plenki je moja simpatija, ali neka prvo pomete ispred svojih vrata.
Dajte nam Vedranovog ubicu, evo vam 5 Mamica!
A kad tebi zatreba ti se sjetis europe, pa sto ga tvoj genocidni prijatelj dragan covic cuva u citluku. Necete tu praksu prekinuti jer ima vise onih koje vi nama treba da isporucite. Al ste dalimprimjer svim vasim potencijalnim robijasima da sa draganom zavrse udomljenje u citluku
Jelic i jelavic da im sudi neki sudija iz bih,hahahah to je isto kao da hrvat sudi atifu dudakovicu,zivite u zabludi nije niko lud ovdje.