Komentari (332)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje da smo i mi etnicki ocistili drzavu ko i vi, pa onda diplali o demokratiji.
Jest vala najbolje da smo i mi protjrali jedno milion srba i da sad palamudim o jednakopravnosti svih!
Moralizirate koliko hocete, oni danas imaju normalnu drzavu a mi imamo ovu sprdanciju koju imamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
BRATSTVO I JEDINSTVO! Dokazano radi kao podmazano :)
Dok se ne pobiju braća. :)
Oprali su nam mozgove zesce ;)
"Sviđa mi se definicija Švicarske kao zemlje spojene unutrašnjim kontradikcijama. Niko im nije nametnuo kantonalni sustav. Oni su u povijesnom hodu, tokom kojeg su se i sučeljavali, došli do rješenja koja garantira stabilnost. Ako je to mogla Švicarska, zašto to ne bi bilo rješenje za BiH? Picula,..dogovorite se u Evropi da svu lovu od jedno 1000 milijardi opranu i neopranu cuvate u BeHa umjesto u Svajcarskoj,....vjeruj da cemo se SVI u sekundi dogovoriti i jos biti dogovorniji od Svajcaraca yebali te oni majmune neopjevani ------------------------------- al ovi parmaci sa 'instant rjesenjima' su mi najbolji!!!
Ne vidim zaista nikakvu vezu izmedju naslova i teksta.Naslov govori o "zajednickoj drzavi" a tekst o daljoj decentralizaciji i slabljenu.Il novinar nesto nije skontao il je tendeciozno sastavio tekst a prije ce bit da je ovo prvo,ne bi bilo prvi put na portalu:)
Halo Picunac nema daljeg cjepanja BiH ko je ne vidi kao svoju zemlju nek produzi vozdraaaa!!!
Svaka šuša si daje za pravo da nam pametuje, e pa nema trećeg nikad, over and out.
Eto kolko pratiš riječi dragog Picule, muslimanski unitarizam nije ni spomenuo, širiš dezinformacije. Obrati pažnju na ovo: http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvati-medju-najsiromasnijim-gradjanima-eu-manje-od-pola-stanovnistva-radi-sve-vise-mladih-bjezi-iz-zemlje/737116.aspx ... i poselami Piculu.
Piculja! Ocisti prvo svoju Kucu, mozda vise smrdi nego tudze, hajvane!
Citam komentare i samo mogu reci da vi Bosnjaci necete nikada pameti doci.Sve sto radite protiv Hrvata,automatski radite protiv nase drzave.Bosnjaci u Hrvatskoj zive kao bubreg u loju.Mada i mi Hrvati ne zivimo u Bosni lose.Ali se mora sva tri naroda jednako gledati.Vi kao vecina trebate nas prestati majorizirati i sve ce biti bolje.
Pickula, pickula, SAMO DA SE ZNA. kako ustaše i četnici razvališe Jugoslaviju (gdje su svi živjeli ko ljudi) od tada narod u čitavoj Jugi živi ovako kako piše ovaj vaš "Index.hr" (jedu iz kante za smetlje) osim vas hdz-ovaca koji se „DOBRO SNALAZI“. „Hrvati među najsiromašnijim građanima EU: Manje od pola stanovništva radi, sve više mladih bježi iz zemlje KLJUČNI PODACI • Hrvati su među najsiromašnijim građanima EU • Veći rizik od siromaštva je samo u Grčkoj, Rumunjskoj, Španjolskoj i Bugarskoj Piše: Petar Vidov Objavljeno prije sat vremena Tekst Foto: Shutterstock (Ilustracija), Vlada RH SVAKI treći Hrvat, njih 32,3 posto, bio je krajem 2012. godine u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti. Čak 15,4 posto Hrvata u istom razdoblju živjelo je u uvjetima teške materijalne oskudice, zbog čega nisu mogli osigurati osnovne životne potrebe. Podaci su to iz dokumenta naslovljenog "Strategija borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti u Republici Hrvatskoj (2014. - 2020.)", koji je prihvaćen prošloga tjedna........
..........ja ne znam što čemo mi u hrvatskoj od gladi.........rzmišljam da se preselim u bih i tražim azil..i to u sarajevo ili sl......ovako više ne ide........
Pa kad već visiš na bosanskom portalu, preseli se, a da ne misliš da Bosanci ne čitaju hrvatske vijesti: http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvati-medju-najsiromasnijim-gradjanima-eu-manje-od-pola-stanovnistva-radi-sve-vise-mladih-bjezi-iz-zemlje/737116.aspx
I ovog Piculu isto nabijem na qurac.
@Conte ma ne negiram covjece.da bar moze da se nacionalnost moze napisati na licnu/osobnu i fino ko se pisao kao hrvat das mu listic sa hrvatskim kandidatom nek zaokruzi koga god hoce..ovdje je problem sto se svi boje da ce njegov narod ukinuti.sve se da lijepo urediti kad se hoce,ali ocito vlastima nije u interesu jer im odgovara ovo, a mi fino beremo plodove toga.
OJ DRUGOVI JEL VAM ŽAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOO............................ -http://www.youtube.com/watch?v=XzbLw1rx7Bw
MA JA ....vi bi nas sada odmah u EU i to preko qurca......e ne ide brate ...prvo da nam vratite milijarde od pasivnosti naših preduzeća koja su stala i propadala zbog vaših gluposti ,sprdanja , planova i egzekucija i sada kao ajmo eto možete i takvi u EU ma nije problem šta....ma mrš u sve tri pihzde materine sada mi hoćemo u Rusiju i njoj da se sa Srbijom pripojimo...šta ćeš sad - da nećeš poslati Inzkove trupe da malo reda uvedu...alo ba šoziv za Rusiju ide a ti ma bjaaaaaaaaaaži ,ma bjaaaaaaaaaaaaaaaži,ma bjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaži..........
Pa sta mislis da onda vratimo Ilirima svu ovu zemlju? Ipak su oni bili tu prvi? Ili mozda Butmirskoj kulturi? Opet fulas poentu. Postoje nacini kako se mjenja ustav ako ne valja ali to nikada ne moze biti unilateralno. A ako te vec zanimaju govori, poslusaj Tudjmanov na Brijunima u kojem je fino objasnio sta mu je plan i kako misli da ga sprovede. Smrt ga je spasila od osude. Naravno, ti vjeruj u sto god zelis. Stvari nisu dvodimenzionalne i ne postoje dobri i losi momci kao u filmovima.
Ovo je odgovor Contu na TOP comentar jer iz nekog razloga nece tamo da mi prihvati komentar ...
Heheh cim se upotrijebi rijec "zajedno" mozes uplatiti listic na kladionici da ce biti preko 150 komentara. Zanimljiv fenomen ;)
BIT CE HERCEG BOSNA, REP. SRPSKA I BOSNJAKISTAN !!!!
hahahahahaha
ma znam, i meni je smjesno...
Floskule gdina Picule: 1) ....bosnjacki narod mora ponijeti glavninu odgovornosti "za transformaciju nečeg što očito više ne daje rezultate", upravo zato da "zaštite zajedničku kuću". Nisu u pitanju samo Bosnjaci vec i mi BOSANCI, bosanski katolici i pravoslavci gdine Picula. Od cega mi to treba da stitimo zajednicku kucu? Cini mi se upravo od vas i takvih kao vi koji je rastacu prizivanjem treceg entiteta. 2) "Bošnjaci imaju izbor. Ili će ponoviti Jugoslaviju, na svoju štetu, ili će crpiti najbolje što se dogodilo iz razvoja evropske ideje gdje su veliki i mali povezani, a pritom slon ipak ne zgazi piliće", naglasio je." Najbolje sto se desilo u razvoju europske ideje je GRADJANSTVO. Gdin Picula ako ga vi niste uspjeli napraviti u Hrvatskoj nakon protjerivanja 300.000 vlastitih gradjana, onda nam dopustite da mi to u Bosni i Hercegovini napravimo. U stvari, nemamo sta da pravimo, to ce samo isplivati kad velikosusjedi prestanu sa nametanjem svoje volje gradjanima BiH.