Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pečka patrijaršija SPC je temeljni pokretač i ideolog srpskog ekspanzionizma. To je početak velikosrpskog ludila koji se danas zove Srpski svet, prije Velika Srbija.
Koji klinac se crkva mjesa u politicku strukturu neke drzave ?!!! Sve su to goli lopovi!!!
Hebo ih vasilije ostroški
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hahaha Ovo ima samo na našim prostorima
Kao da čitamo o ajatoli nekakvim. Ovu Srbi Vucu kulturu iz Irana
Religija, ma koja bila, je iskljucivo u sluzbi podjela. Umjesto da, kao i Crna Gora, prizna zlo koje su ucinili zlotvori u ime Pravoslavlja, on kaze da je Crna Gora iznevjerila povjerenje bivseg patrijarha jer je osudila zlo. U prevodu covjek podrzava chinjenje zla u ime Pravoslavlja.
Ljelje mene Ristoooooo
Isus od Nazareta i Ratko Mladić jednostavno ne idu zajedno. Zato što je Ratko Mladić Rimljan koji je zakucao Isusa od Nazareta na Križ.
Pope, samo jedno pitanje: "Je li bio genocid u Srebrenici?" Sve ostalo je samo tlapnja....
Popovi, topovi, pa lopovi
za pocetak trebate uciti ljude da se prihvataju odluke ovozemaljskih sudova Porfirije a ne da se kriminal selektivno opravdava kad nekome tako odgovara ( nana Fata, Haag i slicno )
Uhvati se svete vodice, ne politike
Zamisli Porfirije i Amfilohije....pa vidis i sam da im je sve sprdacina...bolan il si pop il nisi...kakvi Porfitiji i Amfilohiji...a na ovima im vidis krv i krvolocnost genocidnu..
Dimitrije Tucović počinje ovako: “Đakovica je čisto arnautska varoš. Turaka skoro nikako nema, a ovo malo Srba, jedna šaka, ima svoj kraj, takozvanu ‘srpsku mahalu’, ali bez drugih radnji osim kafanica. Svu ostalu masu stanovništva Đakovice čine Arnauti, i poentirao: I upravo osnovni uzrok svih nezgoda od kojih danas patimo i od kojih ćemo ubuduće mnogo patiti leži u tome što smo ušli u tuđu zemlju.
Eto Kacevande da vam pomogne poljubcina i svilenim dodirima
U Srpskoj pravoslavnoj crkvi postoji freska koja se zove - Nebeska Srbija i na njoj je naslikan zlocinac Draza Mihailovic.Svi krscani vjeruju u Bozije carstvo gdje ce se ljudi dijeliti samo na dobre i lose.Samo Srpska pravoslavna crkva vjeruje da na onom svijetu ce Srbi imati nacionalnu drzavu Nebesku srbiju,zato sebe i nazivaju Nebeski narod.
Boli njih cosak za mitropolita isto kao i ostale i za kardinala i reisa.Treba shvatiti da vjera i politika ne idu skupa i ne treba.
Sta oni imaju sa Crnom Horom , Crnogorci imaju svoju Crnogorsku crkvu .
Narod kurava, fanatika, kriminalaca i degenerika. Uskoro i sirotinja.
Znači ima Bog a ima i nekakve sile ovog svijeta? Malo si ti pajdo iskočio iz tračnica i krenuo put fikcija i zabluda, a ako se budeš dalje družio sa nekim političarima, puko si ko zvečka