Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu pojedinci ali na hiljade njih... A sve te pojedince je slijedio taj narod kome oni pripadaju....od koji su imali punu podrsku i aminovanje za gnusne stavri i Genocid u Srebrenici
uglavnom eres nastala na genocidu
dzabae neces nikada milione uvieriti protivnom vieri
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
...dajte ovu Bosnjacku stranku neka vodi Bosnjake u BiH,a ove nase sve u kompletu poslati u Crnu Goru...ocito da su puno sposobniji od ovih uhljeba ovdje.
Stalno prepucavanje: jesu li krivi narodi ili pojedinci. Nisu ni cijeli narodi, ali ni samo pojedinci. Krive su države, u prvom redu Srbija.
Srpski politicari: "Nisu krivi narodi, već pojedinci" Takoder Sprski politicari: "Izricanje presude Mladicu je osuda za citav Srpski narod" Vucic: "Teška situacija za srpski narod"
Svaka cast CG !
Dzaba kad Srbi nikada to nece priznati
GDJE JE PROBLEM ??? KRIVI SU POJEDINCI ZLOCINCI I NARAVNO ONI IZA ZAVJESE KOJI IH PODRZAVAJU . OVIM IZA ZAVJESE ZELIM LIJEPE KOSMARNE SNOVE ( ZLOCINCI SU ILI POD ZEMLJOM ILI U NEKOM OD TRULIH I MEMLJIVIH ZATVORA ) .
Velika masinerija pojedinaca
“Zabranjuje javno umanjenje genocida u Srebrenici”. Umanjenje genocida?! Danas se svaka nepismena i potpuno neelokventna budala bavi politikom. Svaki put se nasekiram kad vidim kako se preko mrtvih ljudi ubiru poeni, u ovom slučaju, jeftine političke buranije.
E nek si ti elokventan.
Meni je ovo vazno, jer dokazuje da medju Crnogorcima 'cojstvo' i dalje zivi. Ne sumnjam, ne bez razloga, da je i 'junastvo' prisutno. Danasnji dan, uz ono pohvalno sto je Crna Gora ostvarila na putu ka Evropi, potvrdjuju da Crnogorac nema namjeru da se odrekne ta dva atributa koji mu istorijski pripadaju. Cojstvo i junastvo. Hvala, Crna Goro.
Ne dipr Boga ti, Niksicani ocistili Focu i oko Foce. Ovo je sve politika. Kako ste glupi djavo vas odnio...
U CG na more ove godine kao vid zahvale. Hrvatska se pokazala opet kao neprojatelj, ne možemo to stalno zaboravljati.
Uskoro , uskoro ce da to odradi i Srbija i rezolucija o genocidu u Srebrenici je spremna . Necete moci nista bez te rezolucije i to najbolje zna AV . Uskoro , uskoro jerbo EUROPA I AMERIKA VIDE ZAPADNI BALKAN . A mi nejecemo ni u kakve udruzenja niti organizacije sa Srbijomdok ne usvoje rezoluciju o Srebrenici i kaznjavanju svih koji negiraju..
U CRNU GORU na odmor od sada i u buduce👋👋👋
Pojedinci su odraz naroda.
Bravo CG, Vucic priprema istu stvar garantujem vam
Naravno da nisu krivi narodi. Hiljadu primera ima da nisu. Mi Bošnjaci više prepoznamo i cijenimo Srbe nego oni sami sebe.