Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zamisli sad koliko je tek Rimljanima “oteto” teritorije, prostirali su se preko cijele Europe.
Još i njihovu religiju koja je bila vjerovanje u više bogova, (mnogobožci) su uništili Barbari. Ovih 2000 godina vjerovanja u jednog boga je sitinica poredeći sa religijama koje su prije toga postojale. Na temeljima tih hramova su se pravile crkve i dzamije.. ljudskoj gluposti nema kraja.
@KrkyEroTheJoker A tek Osmanlijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja divljaka! Kako on misli imati teritorijalne pretenzije na zemlje koje imaju teritorijalne pretenzije? Nema smisla!
Eto čuli ste i jedni i drugi ako krenete prekrajati granice hebat će vas orban
@evotisad Klin se madjaricom izbija- nabija!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj mu se OLOŠ HDZ-ovski U GUZICU UVLAČI......................
Ne mogu se ni osvrnuti na sadrzaj teksta i opasnog Orbana koliko vi, Kliksaro, naciniste gramatickih gresaka. Molim vas, zaposlite lektora i korektora i urednika, boli ovo.
U 8.stoljeću mađare iz Bosne otjerala je velika zima,navodno 7 godina neprekidne zime.
Pravda za Mađare kojima su Srbija i Hrvatska otele teritorije, isto tako vratite Pelješac Bosni, valjevo, užice i beograd Bošnjacima i sačuvajte mir sa susjedima
dok god je to samo žalovanje, a ne poziv na neke ratove, nema zime.
Kakav je ovo broj 12.5000?
ustani Bane JELAČIĆUUUUUUU!!!!!
da nas liznes po glavichu
Ucera ga Orban komsijama hahah Mozda sad Ivica Dacic, Vulin i ostali balegari zaprijete prekidom diplomatskih veza i pocnu kmecati
Dodik onanira.
To je onaj Orban što je ortak sa Plenkovićem, Vučičem, Dodikom I Čovićem.
Slavonija, Hrvatska,... To za Mađarsku nikad nije bila drzava nego teritorij kojim su vladali sve dok im te teritorije nisu oteli Habsburgovci
@vrli.pitac A tko je tamo vladao prije Kolomana??
Ako Orban misli da je dio Hrvatske mađarski, neka dođe uzeti, mi smo za dom spremni.
@VinkoMaris jbt najjači ste pa bolan da znaš kolko ne znaš mi smo na balkanu qita obična kakve vojske ljudi imaju
Koji idiot, pa kroz citavu istoriju uvijek su bila carstva, kraljevine i drzave pa je dolazilo do promjena. Ne moze se govoriti o otimanju, pa cije je to bilo prije Ugarske.
pa i dio Sjeverne BiH krajina je pripadala Madjarskoj,tj Ugarskoj.Granica sa Ugarskom u vrijeme Tvrtka je Ključ,Jajce,Bihać i Banja Luka je bila Ugarska.A ne Hrvatska kako toUstaše znaju odmah prisvojiti.Oni misle da su nasljednici Ugara.Smradovi.
A tamo vladao Hrvoje Vukcic Hrvatinic
najveća snaga jedne nacije je njen narod, a ne njen teritorij. Austrijski narod je poslije pada carstva pokazao da je to jedan moćan narod, Mađari baš i ne.