Planovi Albanije i Hrvatske
0
Nuklearka kod Skadarskog jezera?
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehe zadnji komentar haha ABA pa nemoj biti ljubomoran. Pa jesmo za vas bosance velika sila. Mi smo zagradili autoceste i mostove kroz cijelu hrvatsku a sada pravimo te mostove tunele i ceste izvan granice u crno gori, pa u rusiju i arapski zemalja. Pa gradimo i proizvodimo elektrane godinama ha Splitski konstruktor i INGRA su najmocni kompanije za gradavine u regijonu. Pa i rade koncar i hrvatski elektro kompanije. A sto ste vi zagradili u
pazi ovo - \"....gradnja biti povjerena \"Hrvatskoj elektroprivredi\", pa će veći dio energije proizveden u toj centrali ići Hrvatskoj...\" - pa sto u Hrvatskoj ne grade? hehehehe...koji shupci. Ne bi im javnst dozvolila ;) koji licemjeri ;)
pa nas je i albanija pretekla u svemu,sta docekasmo.kod nas se samo prica a nista ne gradi
Kao u starim pesmama, sto preko dana sagrade, ja preko noci porusim...
A sta bi sa onim parolama kada su zatvarali KRSKO u Sloveniji. \"Bomo aktivni da ne bomo radioaktivni\"!
4 milijarde eura
he he ovo je smijesno ljudi hehe!!!Hrvatska je prezaduzena a Albanija sila na Balkanu!!!
Nek je sebi u kuci gradi, ne kod Skadarskog. Najljepse jezero na Balkanu.
Jake zemlje. One će to sigurno napraviti. Posebno HR. Već su završili pelješki most.