Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekordi i jesu da se obaraju! Večeras svi na Ilidžu jer Hamo organizuje grupnjak
Za par dana čitava država zaražena.
Neka vade po dvije putovnice, ovo se otelo kontroli.
Ne postoji korona virus
@Oktobarska075 @Oktobarska075 Imas primjer dobar u komsiluku,Peredsjednik je i premijer i ministar i policajac icistac i jos na kraju veliki mislilac cik pogdi cik cik pogodi ko je a ima zensko niti je musko niti zensko cik cik pogodi ko je?
@ehoo Jedna je ELENA.To su osobe iz druge drzave.
Elena Causesku bila je rumunska političarka i žena rumunskog diktatora Nikolaja Causeskua. Od 1980. godine je bila zamjenica premijera Rumunije. Zajedno je sa svojim mužem provodila je diktaturu po državi a bila je mnogo omraženija od strane naroda nego sam predsjednik Nikolaj!
Šta veli Zoka Zulumdžija ??jel Komšić kriv ?😜
Sad u statistiku ulaze i oni što su je ljetos za vrijeme turističke sezone prebolovali
Oporavilo se 1014 osoba, a nema lijeka. Hm hm kako li to
@gooUser1599911561..kontaj malo..oporavilo se,nije izljeceno.Za gripu nema lijeka..
Al et u Evropi kao po komandi odjednom val zarazenih na hiljade. Cudno!
Oktobar kao po komandi stigao. Kako ?
Hrvatska vodi garant 700 razlike.. mi smo vazda ukorak za hrvatskom u svemu
Odjednom neki rekordi, zar nije ovo pomalo čudno sve?
Ovi ga baš zadali pravo.
Dobro su se drzali dok je "turisticka sezona" trajala,cini mi se 0 pozitivnih, a stotine hiljada turista bez maski hodalo. Kakva je ovo nacija lazljivaca.
@memetiarijan U cijeloj Europi i svijetu preko ljeta bilo malo zaraženih, samo Hrvatska lagala? Pogledaj kako kod vas ne da skrivaju, nego ne mogu ni istestirati sve zaražena. Bosna je najzaraženija zemlja ex-yu, a tek je počeli!
Udri po skutorima korono
@DrIstina Evo da ti malo popravim nick : DrKotina!