Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman da je iz Zimbabvea porijeklom sretno mu sa željom da nam bude više prijateljski naklonjen u odnosu na prethodnicu mu.
@Bosanka1976 ma tako je pametnice mojaaaa....
@dzg12344321 štovatelju fašizma i nacionalizma odbij mi od kom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oni su nase cvijece :D
Ono kada Ezdeaovci kazu srbima i hrvatima kakve veze imate vi sa srbijom i hrvatskom, a ne kontaju da je trecina srbije iz bosne, trecina iz hercegovine, cetvrtina iz crne gore. Tako i trecina hrvata iz bih potice. Svakomu treci madzar je horvat. A Ezdeaovcima babo srbijanac beogradjanin, a pola vrha stranke sandjak. Haha nacionalisti ne mozete razdvojit sto je oduvjek pomjesano
Kakvi smo mi ljudi, i Livnjaci i Duvnjaci ne glasaše za svog čovjeka? Jer kod nas je uvriježđeno mišljenje da su hrvati samo u HDZu...
Inicijalnu kapsulu porazu HDZ su dali najviše Hrvati iz BiH koji su onako ''pod pritiskom HDZ BiH i pod napucanim stresom'' tako domoljubno, ponovo okrenuli večinu Hrvatske protiv sebe. Niko ne voli da mu se sa strane miješaju u unutrašnjo- političke stvari u zemlji. Ipak mislim da će ovaj poraz na prihvatljiv način ''objektivizirati'' Hrvate u BiH, pod tim mislim na sve Hrvate kako u Hrcegovini tako i u Srednjoj Bosni, Posavini, naravno i Sarajevu.
Ovi ”nase gore listovi” su najgori po Bosnu Da ne pisem listu...
Mnogi Hrvati iz HR vuku korijene iz BiH, isto tako mnogi Hrvati iz BiH vuku korijene iz HR. Moji korijeni su sa podrucja Zadra a vec 3 generacije su u Srednjoj Bosni.
Znaci iz Livna i Duvna :) oni kvrknuti ne mogu bez Bosanaca pocevsi od reprezentacije pa dalje 😂 😂
..beš zemlju koja Bosne nema!
Najmanje je bitno odakle je..novinari na oakav nacin zele stvoriti negativnost...Milanovicu sretno u poslu,pravednost medzu narodima i bolja saradnja sa susjedima,bez nacionalisticki podjela..
Hrvatima je maticna zemlja Bosna i Hercegovina. Vecina Hrvatskih politicara je iz BiH. Vucic je isto iz BiH. To je cinjenica. Sada je BiH jos jaca!
Nedavno govori nam ova jedna komsinica da u prodavnici ima jedna zena iz hrvatske, kaze prica vas jezik fina je.. i ajde cura i ja se zadesimo na kasi, skontamo je i javimo joj se na nasem da je pitamo odakle je iz HR, kad ona nama odgavara iz Livna, pa mi ono zbunjeno ali livno je u Bosni, kaze ona ma ja ma ja al to prije rata... poce nesto nebulaziti i ono ajd pogledamo se i pokajemo se sto smo se ikome javili na nasem :D
Livno, Duvno......kako ono ide???
Ima li u HR iko da nije barem porijeklom iz BiH, bar neka baba ili deda mu da nisu bh. korijena?
Koja prva dama? Ima ih dvije - ova na slici i ona iz grupe E.N.I. rijeka.
dok se mi hvalimo ljudima koji su porijeklom iz BiH, oni nama je.u znanje.. :)
Nek je otreso ko slinac protukandidatkinju, čestitke od ❤
Prde metla