Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako sam ista skont'o iz ovog clanka...A, zadnja recenica je definitivno zakucala.
Pa ovo ništa nema smisla
Može li neko pametan da razjasni šta klixtoris pokušava ovdje da NAM każe? Hvala unaprijed
Dokaz da svaka budala može biti otac, u današnjem vaktu... Nek nam je Bog na pomoći u idućim generacijama, ovo ne sluti na dobro...
zao mi je curice najvise,Ali sve je ovo nazalost rezultat Americke Demokratije
Ja samo znam da na prostoru bivše Juge, kada se desi ubistvo jednom u pet-10 godina, bruji od šoka javnost, ali 1 na cjelom prostoru bivše Yuge, znači da je zakon, sudstvo i tužilaštvo radilo perfektno, raspadom države, ludaci, ubice,dileri, kriminalci haraju.Sve rečeno, imali smo sigurnost u svakom segmentu života. Ne valja zakon, vlast, sudstvo, tužilaštvo, sve republike su po pušile, tj obični narod.
Ja samo znam da na prostoru bivše Juge, kada se, desi ubistvo jednom u pet godina, bruji od šoka javnost, ali 1 na cjelom prostoru bivše Yuge, znači da je zakon, sudstvo i tužilaštvo radilo perfektno, raspadom države, ludaci, ubice, kriminalci haraju.Sve rečeno, imali smo sigurnost u svakom segmentu života.
Autor kao da je pijan pisao. Pa de skontaj sad...
mislim da bih bolje skonto da ste ostavili na Makedonskom
Svatko danas pise za novine…
Clanak kad sam pocela citati kao neki krimi roman Agathe Cristie, ali kao da je na pola romana dobila mozdani udar ali ipak ga odlucila dovrsiti 😂
Motiv - pokusaj iznude novara, a djevojka ubijena sam par sati nakon otmice???
Tek sad mi ništa nije jasno, čitate li vi šta pišete?! 🙄
Kakav debil napisa ovaj tekst?! Legendo moja, jesi li ti procitao ovo sto si napisao?
Smrtna kazna je osnov dobrih zakona u državi.
pogledaj Ameriku. Donosi vise problema nego rjesenja
Ovo je rubrika, dojavi vijest Pa svako može onda napisati