Komentari (550)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi ovog srednjoškolca, pa mamlaze nije to tvoj uspjeh ili tvoje politike. Falilo im samo tri glasa da prođu, znači na sledećem glasanju prolaze glat, zato što oni znaju šta je i kako se lobira a ti neznaš sklepat jednu prosto proširenu.
RBW...samo glupi srbin poput tebe ne konta da je 92 "za" Kosovo ustvari 92 "protiv" srbije , al šta ću ti ja glupan ostaje glupan:))))))))))))))
Heheheheh samo se ti krele tješi, ovo ste parama i lobiranjem izganjali a para je sve manje jadnici hehehehehehe.Zbog onoga svega što ste u zadnjam ratu na balkanu sruoili trebalo bi vas izbaciti iz UNSCOa, a nešto kmečite protiv albanaca krmoglavi idiote :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ko je ono sa Bosnom u kvalifikacionoj grupi za Svjetsko Prvenstvo u Rukometu? Slovacka,Litvanija i cini mi se Kosovo???
A njega neka hapse vala,ja bi ga streljo
Srbija se pita šta će biti sa Kosovom koliko i Island.Ako ne vjerujes otidji u Pristinu i drekni se "Kosovo je Srbija",pa ako se živ vratiš onda jeste Srbija
Joj komedije :DD Testisnjaci sa 500 klix komentara dali pordsku braci "Ilirima" da udju u UNESC-O hahahah:D U svakom slucaju,mislim da bi vam braca iliri bili zahvalniji na malo konkretnijoj podrsci,kao npr.da ih prvo priznate? hahahaha A ni u glasanju u UNESC-u im niste dali podrsku,piiii jeste bezobrazni,naljutice vam se braca "iliri "hahahahahhah Pitanje onda glasi: koja je vasa drzava,gdje to vi odlucujete? Odgovor : nigdje. Vi nemate svoje drzave. imate 23% rezervata gdje se nesto pitate i to je to. Zbog ovih stvari podrzavam Dejtonski sporazum,najjaca sex masinerija koja je ikad postojala. U svakom slucaju,hvala braci Srbima Islamske vjeroispovijesti na velikoj podrsci!!!!!!!!! Mesa Selimovic,Mehmed pasa Sokolovic,Mustafa Mulalic,Ibrahim beg Predjiovic,i drugi ponosni Srbi islamse vjeroispovijesti! CMOK :-*
Mesa Selimovic,Mehmed pasa Sokolovic,Mustafa Mulalic,Ibrahim beg Predjilovic i drugi ponosni Srbi islamske vjeroispovijesti bi se ponosili vama!!! CMOK ;-*
Ako su srpske crkve i manastiri na Kosovu njihova svetinja, što onda nepoštuju i tuđe svetinje. U prošlom ratu porušili su gdje god je bila džamija ili medžlis da se zatare dokaz o postojanju Bošnjaka - Muslimana, čak su i materijal odvukli i bacili na smetljište. Ovim je osvjedočena ona stara "ko nepoštuje tuđe, ni drugi neće poštovati njegovo.
Vojvoda je jedino srecan kada nekome zagorca zivot!!!
jeste primjetili da siptari nikad ne vode ili voze nekog svoga u invalidskim kolicima ili nekod debila iz porodice...ako se takav rodi oni njega ubiju i po noci zakopaju u sumu. tako sam nesto cuo
ЂИКАНСКИ МЕНТАЛИТЕТ: Лепо пазим на свој гуз, неће мене штрцат слуз, мисао ми беше таригуз.
SRAMOTA ZA BIH STO JE BILA SUZDRZANA,MORA DA SU BAKIR ICOVIC DOBILI PARE OD VUCUCA KADA JE DOLAZIO DA ZABRANE DELEGATIMA IZ BIH DA GLASAJU NASRAMOTU.
Ko kaže da bosanci ne vole srbiju! 500 komentara podrske srbiji. HVALA BOSNO. I srbi su uz vas.
e drago mi je da je i Srbima napokon krenuo prosperitet, nek se malo i oni provesele....
Ovako ja to vidim: http://i.imgur.com/6p49o1N.jpg
Ljudska glupost nema graanica, bas ledam ovdje se podrzava Kosovo. Pa ko drugom kopa jamu sam u nju pada.... Siptari naselili to podrucje prije 60 godina i iskotili se tu i sad kao fol to je njihovo pa nije svijet od juce, ovdje se tumaci istorija kako kome odgovara nekima odgovara od juce nekima od turaka ali nikako cijela... Pa nije mi jasno kako se ovdje podrzava, pa ako je tako sto se onda ne podrzava po toj logici samostalna RS , jer Srbi su ovdje autoktoni narod i konstutivan po tome i logici nekih bosnjakistanaca zaskuzuju nezavisnost, jel tako?
KOLJEM SIPTARE ahhahaha pa u Hladnjace
KOSOVO REPUBLIKA
Je li cestitao bosanskim Srbima na rusenju 614 dzamija na teritoriji entiteta RS, od cega 16 u BL u kojoj nije ni metak ispaljen?
siptarsko ghowno sta ti imas sa dzamijama
Nemam ja nista jer nisam musliman, a Kosovo nije ni zasluzilo da bude primljeno. Samo kazem da je malo licemjerno od Srba da se nesto cestita, nakon sto su doktorirali na rusenju bogomolja i kulturne bastine.
hahahhaa ja đikana, jesu lud narod, danas gledam na đikanskim portalima live prijenos glasanja hahahaa pa prvo nezavisna drzava kosovo je primljena u 10ak svjetskih organizacija, a i za ovaj unesco ce ljudi ponovo aplicirati i bit ce primljeni.... a đikani se nesto ponadali hahhahaa al najjace mi je kad napisu tzv drzava kosovo ili juzna srpska pokrajina hahhahahaahahaha napisite fino nezavisna drzava kosovo, sta obmanjujete narod :)))) al sta ocekivat od đikana, narod koji je nastao na lazima
kmecacete vi trokutistanci kad RS i HB budu mahale. Tada cete videti kako je to podrzavati sipce. Ali pazi uskoro.
@BanovicS objasnjavam na taj nacin da su sve ove religije cista izmisljotina, to je zapravo narodni obicaj i dijete je po rodjenju pripadnik neke vjere, a dokazi nula bodova, davno sam ja te gluposti batalio... a ti iggy đikane, eto de odrzite referendum da vidimo eto, hajde vec jednom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SIPTARI GOWNA hahahaha ovo veceras je svrsavanje bez drkanja bez pichke
Sad ide Vojvodina pa sandzak