Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rale tupavi znaš i sam da će ako dođe do te budalaštine u što sumnjam jer Srbija bi priznala bez suda da je počinila genocid, Ali ako ako dođe do suda znaš i sam da će sud donest odluku da nije nadležan, samo vi glupi pa ne kužite još vam u glavu nije ušlo da ste već osuđeni za genocid, al još niste svjesni šta to znači.
Rale nekaj te muči, šta se brineš vi ste nebeski narod.
@Akademik i @Posavina: Crknite skotovi ustaski!!!! :) I hvala za tuzbu jer ste nam pruzili priliku da vas konacno prikazemo svijetu!!!
@ GOVNETU KOJE SE MENI OBRATILO! SLUŠAJ DOBRO SMEĆE ČETNIČKO-HITLEROVSKO! SRBIJA JE BILA NAJBOLJI SARADNIK HITLERA I FAŠISTA U 2 SVJETSKOM RATU, A TI OVDJE SPOMINJEŠ NEKAKAV JASENOVAC??! PA U JASENOVCU NISU STRADALI SRBI, NEGO JEVREJI I ROMI!!! UOSTALOM, 50 GODINA JE BILO I VIŠE NEGO DOVOLJNO SRBIJI DA IZGANJA PRAVDU ZA JASENOVAC, AKO VEĆ SAD NAKON 50 GODINA TVRDI DA SU U TOM LOGORU STRADALI SRBI, ŠTO JE NOTORNA LAŽ I GLUPOST NAJVEĆA!!!!! PS. A ZA MOJA VELIKA SLOVA TEBE ZABOLI GOVNO FAŠISTIČKO!!! VI ČETNICI BI VAZDA NEŠTO NAREĐIVALI I OGRANIČAVALI!!! SRBO-ČETNICI SU PRAVI HITLEROVCI!!!!
RS: Tješi se to je dobro za zdravlje, umjesto da se ispričate kao normalni za sva djela šta su luđaci napravili vi nastavljate sa svoim budalaštinama.Pomoće Rusia svaki put kad zatreba zažmiri na jedno oko nekad i na dva, a vi glupi pa nikako da skužite da vas ne jebu ni 1%.
Cujem da su i Rusi zainteresovani za ovaj slucaj. Zna se uloga Hrvatske u II svjetskom ratu. Drzava nije pravna naslednica, ali gradjani pojedinacno jesu. Jer niko se nije odrekao svoje imovine. A mnooogi ni uloga njihovih najblizih u Jasenovcu i svuda po ND Hrvatskoj. Ante Pavelic nikada nije uhapsen, a ko mu je pomogao da se skloni, fasisticki dio Vatikana i katolicke crkve u Hrvatskoj. Sada ce da padnu maske, a bit ce tu malo i govora Stipa Mesica, pa malo Franje Tudjmana. Ih kakvog tu materijala ima. Jedva cekamo...
Hitno na pregled ociju! A ako ti ni to ne pomogne slobodno ih iskopaj jer si fakat slijep i glup da shvatis kontekst cijele izjave ovog advokata! Tj. da si slijep znam vec odavno jer stalno picis velika slova! Sad citaj i ova: JASENOVAC!!!!
ČITAJ OVU NEBULOZU: \"Uostalom, mnogi su i u Srbiji priželjkivali da se spor ne završi na procesnoj fazi, nego da se dođe do utvrđivanja što se stvarno zbilo u tom ratu\", naveo je dr. Varadi.\" PA ŠTO STE ONDA TRAŽILI NENADLEŽNOST SUDA, AKO SE NE BOJITE ISTINE DA STE GENOCIDAŠI??!! RADI \"DOBRIH ODNOSA DVIJE ZEMLJE??!!\" PA PIČKA LI VAM MATERINA ČETIČKO-FAŠISTIČKA I KURVANJSKA, DA NISTE POČINILI GENOCID, NE BI SE NI PLAŠILI SUDA I PRAVDE!!! ŠTO ČETNICI NISU TUŽILI REPUBLIKU HRVATSKU, ONA ĆE SE UVIJEK ODAZVATI JER NIJE KRIVA KO SRBIJA-SMRDIJA KOJA JE GENOCIDNA VREĆA SMRDLJIVIH GOVANA!!!!! AKO SE OTVORE TAJNI SPISI ORGANIZIRANOG GENOCIDA KOJE JE NEKO SAKRIO, ODE SMRDIJA U TRI PIZDE MATERINE!!! GENOCIDNA TVOREVINA ZASLUŽUJE SAMO SMRT!!!! RADI NEDUŽNIH ŽRTAVA!!!
Libo me racku za: prve druge a najvise za trece.