Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mila djevojčice. ..zelim ti oporavak duso draga😢
Bas ih je pogodilo u vrijeme korone, uzas
Zao mi djeteta... Gledao sam na tv, kazu krenulo djete u stubiste zgrade, prepalo se, i desilo se to sto se desilo! Ako Bog da da se oporavi i ostane zivo!
cuo sam od prijatelja u Velkoj Kladusi da su izasli iz Kuce koliko se osjetio kod njih zemljotres i u Gracu isto se osjetilo kako trese namjestaj,a tek mozu zamisliti kako je zako potresla Zagreb. dobro da nije vise ljudi stradalo. strasno.
nije onaj kamen đžabe se rasuo iznad HR neki dan.Narode,ne činite zla i ne nanosite zla drugima.
Gadno se je treslo Vrlo jak potres.pio sam kavu i mislio sam da će mi se sve pod nogama otvoriti -visoko sam jbga,dobro je prošlo ali jeli to sve? oko 16.15 opet i stalno se trese nije ugodno ali nemamo puno izbora u grupe nesmijemo a u stanu frka sve nas biti će napeta noć
Dijete ozivjelo u inat medijima koji su brze bolje objavili da je nastradalo
Brz oporavak, drago dijete.
Djetetu brz oporavak želim, a svima u Zagrebu iskrena podrška. Izdržali ste rat i svakojake nevolje, izdržaćete i ovo. Iskušenja su pred nama da bi se savladala. Svako dobro i čuvajte se.
@redevil da da zagrepcani su poznati po tome sto su izdrzali rat, a i citava hrvatska, haha salim se naravno
Hoće li itko izvjestiti u kakvom je stanju Zagrebačka džamija
@gooUser1561481605, džamija je u dobrom stanju a pade vrh od crkvene kupole. Hebala te i crkva i džamija.
Apokalipsa na vidiku!!! Putuj planeto....
Zelimo brz oporavak povrijedjenim gradjanima Zagreba, iz prijateljskog Sarajeva.
Koliko god opasna bila ova Corona, zahvalan sam jos sto ce nas resetovati. Resetovati na personalnom, mikro i makro planu. I za svakog nosi poruku i pouku, personalno, mikro i makro. Osobama, drustvima, zajednici. Molim Boga da taj reset prodje uz sto manje posljedice, i da budemo dobri studenti, ucenici. A i dala nam je svima,onoga sto nismo biva prije Corone imali, Vremena.Koja je tvoja Corona poruka?
@backoh Pa ko padne na ispitu ima popravni. A priroda vec polako sve zdravija i zdravija, ono sto je Corona virus nama, to smo mi njoj. Sad je malo odahnula od napasnika. :)
na koronu i sva ova sranja jos hrvatsku da udari zemljotres.koliko vidim steta u zagrebu je desetine mil evra.a oni jadni,druga najsiromasnija zemlja EU nemaju para a turisticka predsezona je pukla a verovatno i sezona.suze ronim.u vecim g......a je CG.kineski kredit,veliki javni dug,uvoz 95% i sad ako im pukne sezona a hoce,odose u recesiju.mada cenim da ce narod na ulici svrgnuti milovu nekomunisticku huntu i mafijasku hobotnicu.
@gooUser1583940915 Tvoja zluradost će ti se obiti o glavu. Pućićete i vi, kao i svi ostali, ne sekiraj se. Nema više deviznih doznaka dijaspore, ni izvoza u EU. A dijaspora se vratila da se svali na leđa majke Srbije. Čuvajte to brašna što imate.
Tragedija, ali i jako dobra i brza reakcija vlasti naročito u ovako teškim uslovima. Želim brz oporavak povrijeđenim i gradu.
Tuga 😢
Hvala NK Željezničaru na poruci podrške Zagrebu. Mi kao narod smo prošli puno toga kroz povijest i izaći ćemo jači iz svega ovoga