Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li se klikse imaš pravo rugati nekome, vi ne znate ni maternji jezik.
U nas je glavno naći manu nekom drugom! Pa šta ima veze ako se "bori" sa engleskim. Čovjek se bar trudi, a nikad mu nije kasno uzeti par kurseva.Nemojte ljudi likovati na tudjim problemima i manama nije to ljudski
Vidim ima pojedinaca koji misle da znaju engleski odlicno ili bar poprilicno dobro sa nekim od priznatih akcenata ... i ponasaju se kao da su pokupili svu pamet svijeta, ismijavajuci one koji nesto slabije govore jezike ali su vjerovatno mnogo pametniji i svestranije obrazovani ili bar kulturniji i ne ismijavaju se. Covjek, ko je da je, govori dovoljno razumljivo... a vi sto se smjehurite, malo preispitajte svoj karakter.
Mislim da mu je engleski prilično tečan u odnosu na BAkirov. Sebija učila Ruski ko i Fahro u rodnoj Crnoj Gori pa nije joj ni zahaterit, a BAkiru kao navodnoj žrtvi komunizma navukli dvicu iz engleskog !
You going to Mjesna Zajednica. Sluzbeni jezic NATO Pakta su ENG i FRA tako da je ovaj trnovit put do sustine se poslije koriguje. Vojno lice treba da je jedino kompetentno u svojoj oblasti, stoga je ovaj clanak namjenjen civilnom razmisljanju.
How yes no (kako da ne), što bi reko Izet.
I think Duduk can't prnuti into English.
lets kam tugeter
aj ken mejk ju kam 😝
Ko ce na kafu sa slatkisem?
Predugooo me krijes ti od ociju bosaurinaaaa
glupost. Bar ide negdje zalaže se, ovi naši ništa ne rade.
Cijenim više ovog gospodina od naših spodoba koje se nisu ni potrudile da nauče riječ engleskog jezika i ne samo to iz naših džepova plaćaju prevodioce (dupli trošak prevoz smještaj itd)
Koji klinac ovi balkanski političari uopće pokušavaju razgovarat stranim jezicima ... K'o da Pentagon nema prevodilačku službu, a uostalom poštuju svoju zemlju i govori materinji jezik pa neka se oni snalaze ...!!! Uostalom ni oni ne govore naše jezike kad dolaze u goste . . .
HU AR JU!!!
Krstičević je klasično hdz govedo, ali prozivati ga za engleski iz države koju vode Bakir, Dodik i Čović je blago rečeno glupo i jadno.
@vinkomir2 K nozi.