Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdrav za normalne ljude
Pozz ✌😎
@stoniran Pozz
Bravo, Vojvodino! Ovima sto komentarisu kako su to neki tamo naseljeni bosanci da kazem i vucic je isto tamo jedan naseljeni bosanac pa ga to ne sprecava da bude go*no.
BRAVO omladini Vojvodina makar Vi budite NORMALNI
Novosađani i Novosadnice su uvijek imali moje simpatije. Republika Vojvodina.
Svaka vam cast Vojvodjani.
Bulevarđije, razmislite o svome identitetu, o problemu koji vas tako muči, pritišće. BiIi vi potomci ili sami ''gazibare ili lastavice'' ,govorili ''srbijanski-srpski jezik, govorili ekavicom, pisali čirilicu ili ne, potpuno je svejedno jer ništa ne mijenja, vi ostajete Bosanci zauvijek.
Vrijeme je da sa sebe, Vi mladi Vojvodine, pa i Srbije, skinete teret koji su vam ostavili porodica Milošević, Ražnatović, Karadžić, Mladić, Frenki, Stamatović i sva ostala banda, a u to treba uračunati Vučelića i svu njegovu novinarsku bagru!
Ovim samo provociraju Nenada nefaj nenade da zatruju tamo uvojvodini onladinu bog ti dao lijepo zdravlje i sto si pravedan covjek Aseselja treba vratiti u HAG,pod hitno
Svaka cast za normalne momke pozdrav
Svaka cast ... Liberali Seseljevi i Vucicevi na aparatima .... Sacekajmo dok se Mile oglasi po tom pitanju jer je inone Predsjednik svih srpskih zemalja i nasljednik padisaha Ace velicanstvenog ..
Na redu je Vojvodina!
Tako je bravo momci prevladava Turska krv,ipak su oni bili pod Turcima 500 god bravo momci
na zalost moraju sakrivati lice, dok oni koji postavljaju ne moraju...
Ima nade za nove generacije! ❤️
Bravo za Vojvodinu!
Živjela slobodna, antifašistička i nezavisna Republika Vojvodina.
kome vi dajete prostor na naslovnoj :D lose ribe imaju vise paznje na instagramu