Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da je izaslo 70% ljudi. I da je ovo stvarna volja vecine, a ne kao kod nas nepismenjakovica 20% nam drzi drzavu.
U otvorenom balkanu Bošnjaci će se svesti na podnošljivih 13% populacije i maksimalno 6% učešća u vlasti.
Smiješno mi ovo "Iz izbornog štaba pobjedničke koalicije se u više navrata čulo skandiranje "nek se čuje sa nebesa, nema više DPS-a, Milo lopove". ovako moramo i mi nešto smisliti da pjevamo o SDA. Evo, ja već nešto na brzinu sam smislio "Jedan, dva, nema vise SDA. Jedan, dva, tri, Bakire, popuši ga i ti"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koje reakcije po komentarima samo zato što na vlast u CG nije došla osoba koja mrzi Srbe i Srbiju. Bolestan i zaostao narod koji nikada neće otići dalje od kriminala, korupcije i rata od pre 30 godina.
dobro da makar kod vucica nema korupcije 🤡🤡🤡
Cuj blize Evropi.. blize Srbiji i Ruskoj zelji da izidje na Jadran.
Ne trza se vise Crna Gora ,dokrajcena je.
sada droga poskupiti kako nije Milo na vlasti.... sranje sranje
Dovoljno je da vidite onog cipiripija Mandića kako se smješka i sve je jasno, bye bye gradjanska i europska Crna Goro !
Dok je bio Milo nikakvih trzavica nije ni bilo. Kad si dosao ti a podrska prosrpsko-ruski.DF, crkva i slicno tek ce sad poceti trzavice.
Poslusajmo zajedno braco... https://youtu.be/eyplkBcKdeQ
Znaci ici ce, kad ti chetalj nesto ksze znaj da je suprotno!
Put novog predsjednika je prema Srbiji...Vucicev korak ostvaren. Vise srbijanskih zastava na ulici nego crnogorskih. Djuka je lopinas al je uveo CG u NATO, evropski put. Losa situacija.
ode Crna gora cetnicima
U KS ima više stanovnika nego u cijeloj CG...Jaci budzet KS nego budzet cijele CG... KS je centar Balkana i dobrog života,prosječna plata na budzetu je oko 1000 eura..
Nema vise Crne Gore, sad je Crna Srbija.
Polako đetiću,vidjećemo te kakav si.Nešto više vjerujem Bursaću i Čanku da i nisi kao što se predstacljaš i da CG prije uvodiš u srpski svet ,nego u EU .
Ovo samo dokazuje da smo imali srpsko-crnogorskog agresora u BiH!!
Sace botovi iz SDA pisat 9 nekoj izdaji i ako clanak nema veze sa tim 🤣
Srpski svet zaokružuje veliku Srbiju.
Ne 100% nedostaje im ono krajine i drugi izlaz na more Karlobag što je bio SANU,JNA,DB,Miloševički plan VS.